De la dragoste- la bataie! Johnny Depp si-a rupt mana in timpul unui scandal cu sotia sa
Nu se stie exact ce s-a petrecut intre Johnny Depp si Amber Heard in timpul celor 15 luni de mariaj, insa este cert ca fum fara foc nu iese niciodata. Noi detalii despre episoadele violente ale actorului ies la iveala, iar acesta si-a rupt mana dupa ce a lovit un zid in timpul unui scandal cu Amber.
Tabara lui Johnny Depp incearca din rasputeri sa o faca mincinoasa pe Amber Heard, prin declaratii care sustin ca actorul nu a fost niciodata violent. Politistii prezenti la fata locului sustin ca nu au gasit stricaciuni in apartament si ca actrita nu prezenta urme de abuz.
O prietena a lui Amber sare acum in apararea actritei si declara ca aceasta i-a trimis un mesaj in luna Decembrie, in urma unei altercatii cu Depp. Acesta incercase sa o sufoce atunci cu o perna si i-a smuls parul din cap.
“Am ajuns la apartamentul ei si am gasit-o cu o taietura si cu buza sparta, ochiul umflat si fire de par smulse din varful capului. Am fost socata atunci pentru ca nu stiam ce se intampla intre ei, iar Amber mi-a spus ca s-a temut pentru viata ei si ca Johnny a incercat sa o sufoce cu o perna”, declara respectiva cunostinta pentru The New York Times.
Un alt incident violent s-a intamplat in Martie 2015, cand cuplul se afla in Australia. Actorul filma atunci pentru “Piratii din Caraibe”, iar in timpul unui alt scandal Depp a dat cu pumnul intr-un perete atat de tare incat si-a rupt mana. Acesta a fost nevoit sa se intoarca in Statele Unite pentru o operatie, iar incidentul a fost punctat atunci de catre presa fara sa se mentioneze cauza.
Intr-o declaratie oficiala avocatii lui Amber sustin ca actrita a refuzat sa dea o declaratie politiei dupa incidentul din 21 Mai, insa a fost constransa de familie si prietenii apropiati sa spuna adevarul.
“Faptul ca Amber a refuzat initial sa-l declare pe Johnny Depp drept agresor este folosit acum impotriva ei de echipa lui Depp. Amber a refuzat initial sa declare adevarul catre LAPD pentru ca nu a dorit sa faca aceste incidente publice. Actrita s-a decis sa spuna adevarul abia dupa ce echipa lui Johnny a incercat sa musamalizeze totul”, declara Samantha F. Spector, avocata lui Heard.
perfecte.ro