A fost desemnat cel mai frumos barbat din Moldova. Cum arata tanarul (Foto)
A fost desemnat cel mai frumos barbat din Moldova. Il cheama Anatolie Jalba, are 24 de ani si ne va reprezenta tara la concursul Mister World din Marea Britanie, unde va concura alaturi alti zeci de tineri chipesi din intreaga lume. Cu 2 luni inainte de competitie el petrece ore in sir in sala de sport pentru a-si sculpa muschii.
Faceti cunostinta cu Anatolie Jalba. Are 24 de ani si este originar din Criuleni. In urma unui concurs, a fost desemnat cel mai frumos barbat din tara. In luna iulie va merge in Marea Britanie unde ne va reprezenta tara la Mister World. Pana atunci trage tare de fiare in sala de sport.
Anatolie Jalba, MISTER MOLDOVA "Petrec foarte mult timp in sala..."
Totusi, tanarul inca nu este multumit de felul cum arata insa pana in iulie este sigur ca va reusi sa-si modeleze muschii. Chiar si asa in sala de sport reuseste sa atraga toate privirile.
Nu doar aspectul fizic conteaza. Anatolie se pregateste intens si pentru proba de talente si face lectii de canto.
Anatolie Jalba, MISTER MOLDOVA "Pana la 20 de ani nimeni nu stia ca eu pot canta, nici eu nu stiam. Sunt dintr-o familie de pictori si muzicanti.
Anatolie nu doar canta, dar si picteaza. Desi este doar un hobby, tanarul spune ca petrece mult timp ilustrand lucrurile de care este pasionat, cum ar fi automobilele. Ii place viteza, dar si viata de noapte.
Anatolie Jalba, MISTER MOLDOVA "Conduc, chiar daca nu am masina. O cer de la tata.. Am fost coproprietar unui club din capitala. Acum caut ceva nou.
Tanarul recunoaste ca nu are o iubita, insa este asaltat de fete, dornice sa-l cunoasca.
Anatolie Jalba, MISTER MOLDOVA "Sunt o persoana publica si primesc complimente.
Pentru ca este un concurs international, Anatolie ia lectii de engleza si spune ca ar face fata si unei probe de inteligenta.
Anatolie Jalba, MISTER MOLDOVA "Bună. Mă numesc Anatolie Jalbă şi sunt originar din Moldova. Am venit ca să-mi reprezint ţara şi sper să câştig. Preşedintele ţării noastre este Vladimir...Nicolae Timofti. Prim ministrul este Pavel Filip. Culorile drapelului naţional sunt: roşu, galben şi albastru.
In premiera, la concursul Mister World vor participa 2 moldoveni. Reprezentantul Romaniei este tot din Republica Moldova. Este vorba despre Ion Garaba din satul Basarabeasca. Acum el locuieste la Londra si este antrenor la o sala de forta. In 2015, tara noastra a fost reprezentata la Mister World de Valeriu Gutu. El a reusit sa se califice in top zece cei mai frumosi barbati ai lumii.
protv.md