16843

Renato Usatîi se însoară! Ce spune despre aleasa inimii

se insoara, renat usatii
Liderul Partidului Nostu Renato Usatîi a anunțat aseară în cadrul emisiunii Puterea a Patra de la N4 că și-a găsit aleasa inimii și urmează să se căsătorească. Politicianul nu a oferit însă prea multe detalii despre viitoarea soție, menționînd doar că în viața personală este totul bine.

“Mă pregătesc și eu, poate m-oi însura ca toți oamenii. Am găsit aleasa inimii. Ea știe despre asta, dar vedem pînă la urmă cum s-ar primi. Totul o să fie bine”, a declarat primarului orașului Bălți pe final de emisiune.

Presa de la Chișinău a scris la sfîrșitul anului trecut că politicianul se iubește cu Innesa Dermenji, o pictoriță din Moldova. Aceștia a fost surprinși îmbrățișați la un concert în Piața Marii Adunări Naționale.

Speculațiile au apărut și după ce Renato Usatîi a publicat pe rețelele de socializare o poză în care apare alături de tînără, iar în descrierea pozei a scris: “Chiar m-am îndrăgostit?”.

Amintim că politicianul a fost căsătorit cu Carolina Tampiza și are două fiice, Valeria și Alexandra.

infomoldova.net

0