5094

O vedetă din serialul ”Интерны” a rămas fără casă! A fost victima unei escrocherii

casa, iulia nazarenko
O actriță din cunoscutul serial rusesc ”Интерны” a căzut victimă escrocilor. Iulia Nazarenko, care a jucat-o pe asistenta medicală Rita în serialul de comedie, a investit peste cinci milioane de ruble rusești în noua ei locuință, ce urma să fie construită în Districtul Solnechnogorsky din suburbia Moscovei.

Totuși, compania care urma să construiască complexul de locuințe a încasat banii, iar fondatorii ei au dispărut. ”Am visat atât de mult săa vem propria locuință, am investit mult în asta. Compania de construcții avea toate actele în regulă, mai ales că lucra la câteva proiecte în diferite regiuni ale Moscovei, în același timp. Nici nu ne-am gândit că mutarea la casă nouă ar putea să nu mai aibă loc vreodată. Urmează să dăm compania de construcții în judecată”, a declarat Iulia Nazarenko, potrivit life.ru.

Actrița a rămas fără locuința la care visa de mai mulți ani, iar acum speră să găsească dreptate prin intermediul legilor și justiției.

kankan.md

0