1418

Nu scăpăm de gherete! Chirtoacă: Nu putem lăsa 15 mii de oameni fără locul de muncă

gherete, chirtoaca
Chiar dacă nu trece nicio săptămână fără ca pe străzile capitalei să apară noi gherete, primarul municipiului Chișinău pretinde ce de când a venit la cârma orașului, numărul acestora s-a micșorat. 

Dorin Chirtoacă spune că nu-i poate lăsa fără locuri de muncă pe cei peste 15 mii de angajați.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR.

„Noi am moștenit orașul cu tot cu gherete. Când am venit la primărie, în oraș erau peste 5000 de gherete. Acum sunt mai puține. Ele apar din sărăcie. trebuie să știm că aceste gherete vor dispărea când se va dezvolta economia Moldovei și vom avea condiții pentru comerț”, a declarat Chirtoacă.

Mai mult de atât, primarul orașului s-a încumetat să numească două străzi care, potrivit lui au fost „curățate” de gherete.

„Strada Alecu Russo a fost plină de gherete, acum le-am scos pe toate. Pe Mircea cel Bătrân tot le-am demontat”, a adăugat Chirtoacă.

În realitate însă, situația nu este nici pe departe așa. Atât pe strada Alecu Russo cât și pe strada Mircea cel Bătrân pot fi văzute zeci de gherete.

unimedia.info

0