983

Un actor american a cumpărat un milion de abonați Twitter de la un bot dealer din Moldova

abonati twitter, moldovean
Și-a cumpărat sute de mii de abonați falși pentru contul său Twitter de la un bot dealer din Republica Moldova. Actorul de comedie american, Joe Mande, și-a împărtășit experiența într-un interviu pentru revista GQ.

Joe Mande nu știe care dintre abonați la contul lui de Twitter sunt fanii săi reali. În 2013, comedianul american a plătit câteva sute de dolari pentru un milion de abonați falși de la un bot dealer din Republica Moldova.

„Până la urmă am cumpărat, probabil, o jumătate de milion de abonați de la un tip din Republica Moldova. Cel din urmă s-a dovedit a fi un om de încredere. Boții lui nu au dispărut ulterior”, a declarat Joe Mande.

Acesta a recunoscut că nu știe cine e tipul de la care a cumpărat abonații falși și nici unde se află Republica Moldova.

Până la urmă, procedura pare foarte simplă. Trebuie doar să transferi bot dealerului suma cerută prin Paypal, și contul de Twitter. Peste un timp oarecare, vei observa cum crește numărul de abonați.

Într-un comentariu de acum trei ani Joe Mande a povestit experiența lui.

„Am găsit acel site dubios care vinde abonații Twitter, și am vorbit cu un tip din Republica Moldova într-o engleză stâlcită. L-am întrebat cât mi-ar costa un milion de abonați falși, iar el mi-a spus că 300 de dolari. „Ei bine, eu am 300 de dolari, și un vis. Așa că hai să o facem”, i-am răspuns”, a povestit atunci Joe Mande.

agora.md

0