6042

O cântăreață din Moldova arată fenomenal la 34 de ani: ”Mai mult de 49 de kg nu am avut niciodată”

adriana voloșenco, in forma
Adriana Voloșenco are 34 de ani însă arată extrem de bine pentru vârsta ei. Interpreta, fostă concurentă la Fabrica de Staruri, susține că nu este obsedată de tratamente medicale sau cosmetice, face sport de câte ori are ocazia și mănâncă destul de des.

”Este o stare de spirit pe care o am permanent, să arăt mai tânără la vârsta mea. Sunt energică și kilogramele nu se țin de mine. Am 45 de kilograme și mă simt perfect. Cel mai mult am avut 49 și mi se părea enorm. Nu am ținut niciodată diete și fac sport, dar nu pentru a slăbi, ci pentru a tonifia corpul, pentru a menține greutatea pe care o am.

Acum merg la sală, merg la bazin, iarna merg să schiez, când e zăpadă. Am avut un program regulat la piscină. Merg mai mult în anumite perioade ale anului, mai ales în noiembrie, când e schimbare de anotimp, scap de durerile de cap acolo”, a spus artista într-un interviu pentru Moldova Sport TV.
sport, adriana voloșenco
Interpreta nu apelează la măștile pentru ten. ”Nu am timp pentru măști, plus sunt alergică. Nu pun orice legumă pe fața mea. Ce fac eu, de fapt și ce îmi menține pielea, sunt uleiul de măsline și uleiul de cocos. Le întrebuințez zilnic. Aceste uleiuri nu sunt bune pentru persoanele cu tenul gras. Merg uneori și la cosmetolog. Eu am un ten mai uscat și în perioada rece utilizez cremă pentru copii, consum vitamine”, a declarat interpreta.

Adriana susține că este deschisă pentru a-și face o operație estetică, în viitor, însă acum nu simte o astfel de nevoie. Artista a mai practicat în trecut dansul și hipismul.

kankan.md

1