Ilan Shor a primit o veste minunata! Sotia sa a aflat sexul bebelusului pe care il asteapta
Recent pe pagina personala de Instagram a artistei a aparut o poza, care i-a intrigat pe fani. Este vorba despre coperta revistei Tеленеделя din Rusia care a publicat un interviu cu sotia primarului de Orhei. Acolo Jasmin a povestit despre sarcina si despre al treilea copil, care se va naste peste cateva luni.
Se pare ca Jasmin a trecut pe la examenul de ultrasonografie, a aflat sexul copilului, insadeocamdata nu l-a dezvaluit. "La ultrasonografie, medicul mi-a spus: " Bebelusul se incrunta atat de tare, incat s-ar parea ca veti avea un director", acesta este citatul extras din interviul pe care Jasmin l-a oferit revistei si pe care fanii il vor putea citi in curand. In imaginea de coperta apare artista pozeaza cu fiica sa, Margarita.
Amintim ca anterior, Jasmin a declarat ca si-a anuntat sotul ca este insarcinata la trei zile dupa ce a aflat vestea. Cei doi se aflau in vacanta, in Cipru: "I-am soptit la ureche. Sunt insarcinata, iti imaginezi? Iar el mi-a raspus: E adevarat? A fost extrem de fericit."
Prima Doamna a orasului Orhei a mai spus ca isi doreste un baiat cu ochi albastri. Aceasa mai are doi copii. Un baiat in varsta de 18 ani din prima casnicie si o fetita de trei ani din casnicia cu Ilan Shor. Desi bebelusul este inca mic, Jasmin i-a ales si un nume. Daca va fi baiat acesta va purta numele Miron, in cinstea tatalui lui Ilan Shor, Miron Shor.
perfecte.md