Cel mai popular blogger din Rusia a făcut Revelionul în Moldova! Ce nu i-a plăcut la Chișinău
Varlamov (Ilia Varlamov), cel mai popular blogger din Rusia, în momentul de față, a fost la Chișinău de Revelion. Acesta a vizitat capitala țării noastre, a băut vin moldovenesc și a scris, mai apoi, impresiile despre Moldova și Chișinău.
”Revelionul în Chișinău a fost magnific. Totul a început la Aeroport. Așa poți fi întâlnit doar în Moldova”, a scris Varlamov pe blog, iar mai jos a pus un video, cum a fost așteptat în țara noastră.
”Vinul moldovenesc este foarte bun. Păcat că nu-l pot exporta și în Rusia. După ce am aterizat, în câteva minute, toți cei peste 18 ani din echipa noastră erau deja amețiți și veseli. Am avut și puțin timp în care m-am plimbat prin oraș. Am fost și în centru”, a mai scris bloggerul. Ilia și prietenii săi au băut vin ”Freedom Blend superb de la Purcari, un cupaj de Bastardo ucrainean, Saperavi georgian şi Rara Neagră moldovenească”, după cum scrie pe blogul finewine.md.
Celebrul internaut susține că orașul Chișinău este prea încărcat de reclamă. ”În doi ani, cât nu am fost în Chișinău, în oraș a fost pusă mai multă reclamă stradală. Pe alocuri, capitala Moldovei mă duce cu gândul la ultima pagină a unui ziar gratuit. E plin de bannere publicitare”, a adăugat Ilia Varlamov, pe blogul său.
Varlamov are peste 200 mii de fani pe pagina sa de Facebook, iar blogul acestuia (varlamov.ru) este citit lunar de peste 1,5 milioane de internauți.
kankan.md