821

Un compozitor din Moldova a filmat videoclip într-o peșteră (Video)

ion dumitrascu, videoclip
Arta prinde noi forme în Moldova. Un tânăr compozitor face muzică, fără versuri, pe care prezintă publicului împreună cu videoclipuri creative.

Ion Dumitrașcu a lansat de curând primul clip de acest gen. Imaginile unice au fost filmate într-o pădure, iar apoi în peștera din Satul Morovaia, zona Orheiul Vechi. Imaginile povestesc un vis al compozitorului, în care el este ademenit de o muză într-o peșteră.

””Cave of Dreams” este un proiect pe care l-am dorit de ceva timp. El exprimă frământările mele ca și compozitor, căutarea acelei idei perfecte pe care o am în cap, dar nu o pot aranja pe filă. Când această muză apare, ea mă conduce acolo unde nu poate ajunge fiecare - Templul Inspirației! Într-un final, rațiunea și fantezia ăți găsesc loc pe partitură, care apare printr-un miracol lângă mine”, susține Ion Dumitrașcu pentru KanKan.md.

Clipul a fost filmat de o echipă tânără, dar cu experiență. Pentru a obține imagini cât mai bune în peșteră, de exemplu, a fost nevoie de 5 Kw de energie electrică și 350 de metri de cablu. 24 de persoane au avut grijă pe platourile de filmări ca totul să fie în regulă și imaginile să fie cât mai bune.

kankan.md

0