“Monstrul” de la Iași care a omorât un student din Moldova i-a șocat pe anchetatori! L-au dus la detectorul de minciuni
Studentul din Iași Aurelian Giosan a reușit să îngrozească o țară întreagă cu gestul sau, fiind acuzat ca și-ar fi înjunghiat doi colegi din camera de cămin. Din păcate, una din victime a decedat.
În urma celor întâmplate, tânărul a ajuns să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, chiar daca acesta susține că nu este capabil să recurgă la un asemenea gest. Pentru a demonstra că tot ce s-a întâmplat nu este adevărat, Aurelian Giosan a mers și la detectorul de minciuni să arate tuturor că și el este victima, scrie cancan.ro.
„Clientul meu a fost la detectorul de minciuni pentru a demonstra că tot ce a spus el este adevărat. Momentan nu avem rezultatele în urma testării, așteptăm să vedem ce o să fie. În ceea ce privește comportamentul lui, de când a fost privat de libertate, polițiștii care îl supraveghează în arest mi-au povestit că Aurelian este un băiat calm, liniștit care își vede de treaba lui. Mai mult, oamenii legii mi-au mai zis că este ciudat tot ce se întâmplă”, a declarat avocatul lui Aurelian Giosan, Dragomir Tomaseschi.
Victor Nour din Republica Moldova a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în zona spatelui de presupusul criminal Aurelian Giosan.
Cealaltă victimă, Casian Harpa, se afla în spital, după ce a fost și el înjunghiat. Potrivit informațiilor apărute până acum, pentru a șterge urmele crimei, Aurelian, principalul suspect, ar fi incendiat camera și ar fi dispărut fără urmă. Întreaga tragedie a avut loc la începutul lunii noiembrie în Căminul 4 din Campusul Târgușor Copou din Iași.
abcnews.md