Cea mai tanara bunica din Rusia are 29 de ani! Află la ce varsta a nascut fiica ei (Foto)
O femeie de 29 de ani a devenit cea mai tanara bunica din Rusia, dupa ce fiica ei in varsta de 14 ani a nascut un baietel, la aceeasi varsta la care mama ei a nascut prima oara. Tatal copilului are 17 ani.
"Istoria se repeta, mi-a urmat pasii. Suntem foarte fericiti ca avem in sfarsit un baiat in familie, intrucat am patru fiice", a declarat bunica Natalia Knyazkova, potrivit Fox News. De cealalta parte, bunicul noului nascut, care are 34 de ani, a recunoscut ca a fost surprins cand a auzit ca fiica lui va avea un copil. "Am fost foarte socat cand am aflat ca fata mea va fi mama la o varsta atat de frageda. Toata lumea ma felicita pentru ca sunt un bunic atat de tanar. Ma simt ciudat, dar o sa ma obisnuiesc cu asta", a declarat Alexander Knyazkov.
Varsta legala pentru a avea relatii intime, in Rusia, este 16 ani, iar cei doi tineri parinti nu au voie sa se casatoreasca pana cand nu vor implini 18 ani.
sursa