Cazuri uimitoare de persoane care arată la fel, dar nu sunt rude (Foto)
Te-ai gândit vreodată că undeva, într-un colț de lume, există o persoană care poate arăta la fel ca tine? Niamh Geaney, prezentatoare TV, în vârstă de 26 din Irlanda, a demarat proiectul „Twin Strangers” –Gemenii străini, împreună cu doi prieteni ai săi, scrie cunoastelumea.ro.
Nu a trecut mult și Niamh a ajuns pe primele pagini ale ziarelor, după ce a constatat că are o… geamănă străină: Karen Branigan în vârsta de 29 de ani, tot din Irlanda.
„Am fost ridicol de nervoasă. Nu știam cum voi reacționa la întâlnirea unei persoane care arată ca mine. Pe întreaga durată a întâlnirii noastre, m-am uitat tot timpul la ea. Nu-mi venea să cred că arată la fel”, a spus prezentatoarea.
Niamh nu este singura care și-a găsit geamăna străină. Au fost descoperite trei alte cazuri în Marea Britanie: o jurnalistă cu sediul la Londra, care și-a găsit geamăna străină în Birmingham, alți doi studenți de la universitatea din Londra, și doi bărbați pensionari din Essex.
Și în SUA există astfel de perechi de gemeni străini. Jennifer, în vârstă de 33 de ani, din Spring, Texas, a fost uimită de asemănarea ei cu Ambra, 23 de ani, din Fayetteville, Carolina de Nord.
Cele două gemene străine s-au „găsit” la doar câteva minute după ce și-au creat un cont pe site-ul „Twin Strangers”, care ajută oamenii să-și găsească perechile identice, oriunde în lume.
sursa