Drama unei femei care nu poate munci din cauza pieptului imens. "Sunt un blestem pentru mine" (Foto)
Disperare pentru o femeie din Marea Britanie dupa ce sistemul medical de stat i-a refuzat finantarea unei operatii pentru reducere a sanilor.
Tanara in varsta de 20 de ani sustine ca marimea impresionanta a bustului ei ii provoaca dureri uriase si din acest motiv ii este imposibil sa lucreze. Ginny Chapman traieste din cei 250 de lire pe care ii primeste lunar de la stat. Britanica a povestit ca ii este greu sa lucreze din cauza dimenisiunii sanilor ei, relateaza The Sun.
"Este ca si cum as cara o piatra de 10 kg pe piept. Sunt un blestem. E o agonie pentru mine si nu-mi vine sa cred ca cei de la NHS (n.r. National Health Service) mi-au refuzat operatia", a povestit ea.
Grijile femeii nu se termina aici: "Iubitului meu ii plac sanii, insa mi-e teama ca o sa-l sufoc in timpul sexului. El vrea ca eu sa fiu fericita si ar plati pentru o operatie de reducere a lor, insa costa prea mult, pana la 6000 de lire. Nu pot sa platesc pana nu am un job, insa din cauza lor nu pot sa muncesc. E un cerc vicios" a marturisit britanica.
sursa