Actorul Sergiu Voloc, după ce a fost condamnat cu suspendare: "Îmi dau foc!"
Actorul Sergiu Voloc a fost recent condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare.
Asta inseamna ca Voloc isi va ispasi pedeapsa in libertate, dar daca in aceasta perioada va comite o alta infractiune, va ajunge la inchisoare. Instanta l-a gasit vinovat de huliganism, dupa ce anul trecut acesta s-a enervat si a lovit cu pumnii usile birourilor judecatorilor.
Dupa ce si-a aflat sentinta, Sergiu Voloc s-a declarat nevinovat, iar mai multi internauti i-au sarit in aparare si vor sa organizeze un protest in fata procuraturii generale. Potrivit lor, sentinta este exagerat de dura.
Astazi Sergiu Voloc le-a adresat tuturor celor care il sustin un mesaj pe facebook.
Sergiu Voloc: "Nu cereti amenda, ca nu am bani, dar si daca as avea, as duce la un orfelinat decat da le adaug la slanina celor de CA, imi dau foc, dar nu mai dau nici un ban acestei justitii, iar orice decizie a judecatorilor md o voi rupe public, voi face greva foamei, dar nu indeplinesc un pas din partea lor, eu nu sunt vinovat si nu am de gand sa indeplinesc conditiile bandilor cu imunitate. Ma voi supune doar deciziei Cedo si nimic altceva, poporul a declarat ca acest sistem justitiar este infect, deci eu refuz categoric sa ma supun sentintelor lor, expulzati-ma din tara, voi sa-mi fac azil politic."
( n.r. - textul nu a fost redactat)
Sergiu Voloc nu este la prima condamnare. In 2004 acesta a fost condamnat la trei ani cu suspendare fiind implicat intr-un dosar legat de droguri. Apoi, in 2013 a fost prins beat la volan iar instanta l-a amendat si i-a suspendat permisul pentru trei ani. Anume in ziua cand si-a aflat sentinta definitiva in cel de al doilea caz, Voloc s-a enervat si a facut scandal, alegandu-se cu un alt dosar penal. Sergiu Voloc este un actor foarte indragit care a jucat in mai multe filme ale cunoscutilor regizori moldoveni.