Moldova va ajunge în Uniunea Vamală dacă pierdem Chișinăul
Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a declarat că respectă oamenii care aleg aderarea la Uniunea Vamală, dar că există și cetățeni care reprezintă „rămășițele sistemului totalitar”. Totodată acesta declară în cadrul emisiunii „Interpol” că nu vorbește de geopolitică.
„În municipiul Chișinău nu există cetățeni-lepre. Există cetățeni care reprezintă rămășițele sistemului totalitar. Oamenii din Chișinău sunt cetățeni care îi respect și orientarea lor o respect”, a declarat Chirtoacă.
Primarul a declarat că nu dorește să divizeze pe cineva, dar este o realitate obiectivă faptul că la 28 iunie 1940 au fost ocupați.
„Cum va fi rezultatul în Chișinău în 2015 așa va fi rezultatul în următoarele Alegeri Parlamentare. Dacă în Chișinău va fi un reprezentant al Moscovei și Moldova va ajunge în Uniunea Vamală”.
Noi in 1940 am fost Ocupati??? :D :D :D pai iaca de aici se vede cine e LEPRA d-le Chirtoaca :D:D
toromac pacatos
macar in Uniunea Dracilor,numai fara voi,liberasti imputiti!!!
50 de procente de voturi asta o numesti ramasitile ..... nustiu-nustiu dorin
ia prostalan teau facut parintii. nemernic ce esti.
Care Europa,moldovenii limba lor proprie nu o cunosc...mai praseste pe deal chirtoskin,esti sluga lui plaha,poponarule
asteptam sa ne intoarca rominii pamintul care lau luat de la moldoveni cind lau impartit cu rusii sapu mai vedem da nu sa strige liberastii ca suntem romini si frati dacas frati de ce nul intorc europa vor dukase ca pe ei ii asteapta puscariile acolo
ramasite de curve fatarnice rominesti cine a zis ca din 2 romini unu jumate is p.....si na gresit
cu cine te duci in eropa dorine cu leprele de conducere care au pus tara in genunchi ...leprele de conducere nau nici frica de dumnezeu pentru bani lux masini ect....dar lumea sufera
dorin sa te ajute domnul duminica sa cistigi alegerile,,,.duamne ajuta,,,,,,
bravo dorine......
Cel mai principal e ca sa nu ajunga in labele tale murdare si a unchiului tau risule.
Chiar daca Dorin are careva pacate nu sunt asa de mari ca cele ale lu Zina Petrovna care dat in proprietate retele magistrale de gaz pe Republika construite din banii oamenilor, ca sa reduca din datorile fata de Gaz Prom, iar acest moment a pus capat trecerii la un sistem de tarificare dupa capaciitate calorica a gazului dupa cum se face in Germania, Franta etc si ne-a lasat la sistemul de tarificare dupa Volumul consumat care este acum in retelele noastre 70% aer +30% gaz si acum vrea sa ne vinda cu totul Rusiei. Stimati locuitori ai capitalei nu votati pe baba Zina, eu in genere in primul tur nu l-am votat pe Dorin, dar acum in turul doi mai bine el decit o animala.
шоумен.......!
Браво Киртоакэ!!!
akasa la kolonica te asteapta sapa la prasit.
Apropo a fost cineva sa vada icoana de la Catedrala?
Imi dau seama ca sunt lepre printre cei care comenteaza
auireli
leprile is in primarie si guvern si delesc granturile evrogene si liardurile furate
про тротуар на Штефана он там ничего не говорил случаем? :)
Каждый раз одно и тоже. Киртос за 2 дня до выборов пугает лохов страшным таможенным союзом и обещает зарплаты в 500 евро.
так нормально, у баконных памяти какраз на 2 дня и хватает :)))
greciano bravo te sustinem..
сразу видно сколько быдла тут за прыща дорика-пердолика)))
da unde-i stadionul republican???dorin l-o vindut.....ajunge dorine........ajunge!!!!!
Dorin respect ! da doamna aceasta needucata care nu are rabdare ca omu sa isi termine vorba si se baga ca.... in .... calului ii drumu direct in clanul ei de ...... de la rusia
chirtoaca na milo evrosoyuz na milo
только дебилы и враги народа будут голосовать за сочиалистовю
parerea mea e ca acasta doamna special va provoaca la un dialog mai rastit insa bravo aveti intelect si forma de exprimare formidabila sa punem la respect toti trimisii din est
Shini-i di jina? Di jina-i Chirtoaka :D Dorin, eu stiu ca tu ai sa cistigi si tin pumnii pentru tine, esti tinar esti energic, nu are importanta din ce partid faci parte, principalu ca nu o sa fii ca Grecean batrina deacum pentru primar...
nigga talk a lot of shit
DUTE BAI LA COLONITA CA RENAT O SATI FACA MAUZOLEU !!!! MACAR CU CEVA O SA TE ALEGI
bravooo
Дакэ молдовений ну вор сэ фие молдовень, апой ей вор са фие гимпень,, кирточень,, рушине молдовень,.
maine nu eshim la vot dekit ku tine sau ku zina din poveshti
bai risurilor CARE COMENTATI, IA VEDETI DORIN VO SCOS DIN CICAT DA VOI VRETI TOT IN CICAT SA VA BAGATI VO FACUT CA STRADA PIETONALA SA VA SIMTITI OAMENI VA FACE SI STRAZILE VA PUS NISTE TROLEBUZE SA VA DEPLASATI TOT SA VA SIMTITI TOT OAMENI VREA SA VA INCALZEASCA CASELE CU TERMO IZOLARE SA VA SIMTITI TOT OAMENI DA VOI RUSILOR TOT CU BOTUL IN GLOD VRETI SI GATA ,DOM CHIRTOACA EU PROPUN SA VOTEZE PE MATA DATI SA LE DAM LA OLCOGOLICI IESTEA DE RUSI CITE UN BUTIC DE VOTCA DE DIMINEATA PINASEARA SA CRAPE VOTCA PE DEGEABA SI ALEGERILE VOR FI ALE NOSTRE DA ZINA LE VA DA GRECICA SI LE VA STA IN GIT SI SO ZIS CU IEI.
Когда был Советский Союз город Кишинев был одним из красивейшим и зеленым городом Европы а сейчас превратился в помойку весь центр перекопан везде незаконое строительство в примэрии одни родственики Гимпу и Киртоакэ сносятся исторические здания и вы хотите голосовать за Китоакэ что бы он его превратил в деревню Просыпайся народ столица в опасности
Dorin corect spuse ca in 1940 am fost ocupati de rusia tzarista dupa ce Basarabia a fost cedata fortat...si in primele zile chiar cum au venit rusii a fost omorita toata elita politica, studenti, invatatori si alti mii de oameni...apoi sute de mii deportati in siberia...altein lagare unde erau inpuscati...mai pes scurt au incis gura la toti care se revoltau sau care aveau ce spune...si astfel au bagat frica in oameni si i-au supus pe toti...si foarte tragica periada a trait Basarabia...rau numai ca multi nu mai rasfoiesc istoria si sa mai studieze sa vada cit de mult si-a batut joc imperiul tzarist de noi....si le-a reusit atit de bine sa spele mintile oamenilor ca multi fara sa-si de-a seama...fara sa cunoasca singuri aleg raul si directia pro estica...atunci insa am fost inpusi...dar acum cu regret oamenii singuri si-o aleg...
Poporul are capacitate sa decida
Chirtoca lucreaza impotriva acestui stat. In loc sa ne spuna despre ordine si bunastare in oras. El ne spune despre politica. Sa miarga in parlament si sa urle acolo .
Bravo Dorin !!!
Baran .jos mafia.
curentu las sa ramiew,da tu la odihna dute
Всем разойтись!
Выборов не будет!
28 июня, в 4 часа утра…