"Îi este frică să stea pe internet sau să privească TV". Ce a făcut Dmitrii Șepelev imediat după înmormântarea iubitei sale Janna Friske. De ce îl acuză părinții interpretei
Dmitrii Sepelev a fugit. Asta scrie presa rusa despre atitudinea prezentatorului dupa ce imediat dupa inmormantarea artistei a plecat in Bulgaria si nu a vrut sa mai apara in public.
Presa rusa noteaza ca imediat dupa inmormantarea interpretei ruse Janna Friske, prezentatorul Dmitrii Sepelev, care era si iubitul artistei, s-a intors in Bulgaria acolo unde il astepta fiul sau Platon.
Producator muzical din Rusia: "L-am intalnit pe Dima la o receptie in Bulgaria. L-am vazut puternic. I-am transmis condoleantele mele si i-am spus ca a fost organizata o ceremonie la care familia, rudele, mass-media si toti cei care au indragit-o pe Janna au putut participa. El mi-a zis ca ii este frica sa intre pe internet sau sa priveasca canalele TV rusesti. Fuge de acest lucru totimpul."
Totodata, producatorul rus povesteste ca la receptie, Dmitrii isi tinea fiul tot timpul de manuta.
"Cat despre Platon, este foarte frumusel si dolofan. Pare sa fie bine. Dmitrii nu l-a lasat nicio clipa singur, tot timpul l-a tinut de manuta."
Atat familia interpretei cat si sotul sau au fost informati de catre medici de faptul ca sanatatea Jannei este critica si ca in orice moment artista poate sa se stinga. Pentru a evita ca fiul celor doi sa vada cum mama sa traieste clipe ingrozitoare, Dmitrii a plecat cu Platon in Bulgaria. Prezentatorul s-a intors in tara abia la inmormantarea artistei.
Presa straina noteaza ca prezentatorul ar fi plecat imediat dupa inmormantare in Bulgaria nu doar ca acolo il astepta Platon ci ca ar fi incercat sa fuga de familia interpretei cu care ar fi avut o relatie ciudata dintotdeauna.
Dmitrii Sepelev este acuzat de catre tatal interpretei ca ar fi castigat notorietate si faima in Rusia datorita relatiei sale cu Janna Friske si ca ar fi castigat mai putin bani decat artista, ba chiar ca ar fi economisit bani in timpul tratamentelor pe care le-a urmat Janna.
In acelasi timp presa rusa scrie ca tatal Jannei Friske nu ar ascunde faptul ca nu intentioneaza sa pastreze legatura cu iubitul regretatei artiste. Vecinii parintilor interpretei povestesc ca tatal Jannei ar fi incercat de nenumarate ori sa o convinga pe artista ca sa renunte la relatia ei cu prezentatorul.
Prezentatorul rus Dmitrii Sepelev niciodata nu ar fi raspuns acuzatiilor aduse de catre familia interpretei. La inmormantare Sepelev s-a tinut departe de toata lumea si a fost calm. De pe 18 iunie, ziua in care artista a fost inmormantata, prezentatorul nu a mai aparut in public, in schimb tatal Jannei Friske continua sa mearga de la o televiziune la alta si povesteste detalii despre boala fiicei sale.
Interpreta rusa Janna Friske a murit pe 15 iunie dupa o lupta ingrozitoare cu cancerul pe creier.