6759

O artistă din Rusia, tulburată de moartea Jannei Friske! Decizia pe care a luat-o a emoționat întreaga lume

Moartea Jannei Friske a lasat o amprenta profunda in vietile celor care au cunoscut-o.

artista, moartea

Cantareata Dakota, in varsta de 25 de ani a ramas foarte afectata de vestea trista care a cutremurat intreaga Rusie. Moartea artistei Janna Friske, a tulburat-o intr-atat incat aceasta a hotarat sa-si schimbe viata radical. Tanara interpreta, care era si o fana infocata a Jannei, a decis sa-si revizuiasca prioritatile din viata sa si a luat decizia neasteptata de a naste un copil in timpul apropiat.

Rita Dakota, ca si ceilalti artisti, a fost zdrobita de pierderea artistei indragite, si daca pana acum nu-si dorea un copil in urmatorii 5 ani, moartea artistei i-a deschis ochii si a facut-o sa-si vada propria traire altfel.

"Stiti, cred ca Janna nu a plecat intamplator. Acum milioane de oameni din intreaga lume isi suna parintii si apropiatii pentru a le reaminti cat sunt de importanti. Sute de starlete care se gandeau ca cariera trebuie sa fie pe primul loc, iar lumina reflectoarelor este esentiala pentru viata lor, cred ca au invatat o lectie buna din aceasta trista intamplare. Fiecare femeie tanara isi spune "Vreau un copil acum!", si nici eu nu sunt o exceptie. Astazi eu i-am promis mamei mele ca voi renunta definitiv la fumat. Si chiar voi renunta!"

rusia, artista

Fanii Dakotei s-au grabit sa o felicite pentru decizia frumoasa pe care a luat-o, chiar daca este casatorita de putin timp. Acestia si-au exprimat admiratia fata de felul in care cantareata a abordat vestea despre moartea celei mai indragite artiste din Rusia, Janna Friske.

emotionat, toata lumea

sursa

0