2624

Reacția show bizz-ului rusesc după decesul renumitei interprete Jana Friske. Ce au postat vedetele pe rețelele lor de socializare

deces, show bizzului

Cunoscutele vedete de pe piata muzicala din Rusia au ramas frapate de vestea cutremuratoare, precum ca Jana s-a stins din viata. Cu aceasta ocazie, ele si-au exprimat condoleantele, scriind cate un gand frumos pentru cea care le-a fost prietena si om drag, apropiat.

Olga Orlova:„ Adio, fata mea....Dormi linistita... Tu mereu vei ramane in inima mea”

vedete, jana friske

Filip Kirkorov: „ Adio, iubitta Jana... Adio, prietene...Prieten adevarat...Eu plang... E imposibil sa cred asta...E crud.”

vedete, deces

Serghei Lazarev: „ Suspin...Jana! Nu poate fi real! Nu vreau sa cred! Ca intr-un an...Doamne, de ce? De ce trebuie sa plece atat de devreme oameni atat de luminosi, frumosi si buni? De ce!!!!??? Ea s-a luptat zilnic, a crezut si a suportat ferm cel mai greu tratament! Doamne, de ce e atat de nedrept! De ce? Jana! Odihneste-te in pace!!! Noi mereu ne vom aminti de tine si te vom iubi...”

deces, show bizzului

Lera Kudreavteva: „ Fata mea iubita...Pa, prieteneul meu frumos, bun si bland. Mereu vei ramane in inim mea. Nu imi vine sa cred, de ce??????? Plang.”

jana friske, show bizzului

Dima Bilan: „ As fi vrut sa cred intr-un miracol, ca binele ar invinge si Jana s-ar fi insanatosit, in ciuda tuturor...foarte trist!...”

rusia, reactia

Ksenia Sobciak: „Acum multi ani. La Kinotavr (n.n Festival de film). Ea era frumoasa si buna. RiP”

vedete, show bizzului

Polina Gagarina: „ Jana! E ata de dureros, incat nu gasesc cuvintele potrivite! Eu am crezut...Atat de mult am sperat... Atat de mult am vrut ca tu sa traiesti cat mai mult cu fiul alaturi. Odihneste-te in pace! Te pastram in ganduri! Si mereu o vom face.”

jana friske, reactia

sursa

1