Rusia este in doliu! Zeci de artisti aduc condoleante apropiatilor Jannei Friske
Renumita interpreta Janna Friske s-a stins din viata la varsta de 40 de ani, din cauza cancerului.
Pe data de 15 iunie, la ora 22:00 artista Janna Friske a decedat, scrie RIA Novosti. Informatia a fost confirmata de catre tatal artistei: “Janna a murit, este adevarat, s-a intamplat ieri la 22:00 seara.”
Apropiatii, fanii, colegii de breasla si toti cei care o cunosteau pe artista au ramas socati de o astfel de noutate, retelele de socializare fiind invadate de zeci de mesaje de sustinere pentru familia artistei.
![]()
"Prin cuvinte nu poti reda toata durerea si tristetea...Ca un cosmar. Odihna pe vecie sufletului tau, scumpa noastra Janna.", a scris Jasmin.
Fosta colega a Jannei, ex solista trupei Blesteashie, Yulia Kovalchuk, depaseste cu greu aceste momente, fiind profund indurerata de moartea prietenei sale.
![]()
"Fetita mea scumpa. Adio buna, frumoasa si draga mea prietena. Vei ramane mereu in sufletul meu. Nu pot sa cred, de ce???? Eu plang.", a scris prezentatoarea Tv, Lera Kudreavtzeva.
![]()
“Janna, atat de dureros, nici nu pot gasi cuvinte. Eu credeam... atat de mult speram... Imi doream sa traiesti alaturi de fiul tau cat mai mult timp...Odihneste-te in pace...”, a scris Polina Gagarina, pe Instagram.
![]()
![]()
“Siroaie de lacrimi. Scumpa noastra, puternica si adevarata. Nu pot sa cred ca totul s-a terminat....” a comentat Natalia Ionova, cunoscuta ca Glukoza.
![]()
Si designerul Igor Chapurin si-a dezvaluit durerea provocata de decesul celebrei artiste printr-un mesaj emotionant.
![]()
![]()
"Intr-adevar viata se sfarseste... Dar s-a sfarsit prea repede. Ea a fost buna, sincera si puternica", a spus Maksim Fadeev, producator.
Si Filip Kirkorov a fost induderarat de decesul interpretei
![]()
„Adio, frumoasa mea... Tu vei ramane mereu in sufletul meu... Ai grija de mine de acolo de sus... Eu te iubesc enorm...”, a scris Olga Orlova, cea mai apropiata prietena a interpretei.
![]()
Janna Friske a fost diagnosticata cu tumoare la creier in luna ianuarie, 2013. Artista a urmat mai multe tratamente in Germania, America si China, care au pus-o din nou pe picioare.
![]()
Janna Friske a fost casatorita cu prezentatorul TV, Dmitri Shepelev. Cei doi aveau un fiu pe nume Platon, in varsta de doi ani.
![]()
![]()