Familia interpretei Jana Friske, în doliu. "Sunt pustie fără tine". Mesajul de adio postat de sora artistei
Interpreta rusa Jana Friske nu a ajuns pana la 8 iulie, atunci cand urma sa implineasca 41 de ani. Artista s-a stins noaptea trecuta, acasa. Moartea Janei a adus lacrimi si multa suferinta in familia artistei. Imediat dupa moartea interpretei, sora sa Natalia, a postat un mesaj de adio pe pagina sa de socializare.
Sora sa, Natalia a scris urmatorul mesaj: "Draga mea, scumpa mea, surioara mea... Cum voi trai de acum inainte fara tine? Cui ii voi povesti toate secretele mele? Cine imi va da sfaturi? Sunt pustie inauntru, nu pot nici plange. Vei ramane mereu in sufletul meu. Te iubesc scumpa mea."
Astfel, sora interpretei a distribuit pe pagina sa de socializare si o fotografie in care apare alaturi de Jana acum cativa ani, la ziua de nastere a Janei.
O prietena apropiata a interpretei spune ca starea artistei s-a agravat in ultimele saptamani, iar Jana nu isi dorea ca prietenii ei sa afle acest lucru pentru a nu se ingrijora. Dupa ce presa a aflat ca Jana Friske a fost diagnosticata cu o forma severe de cancer pe creier, intreaga Rusie a incercat sa o sustina moral, dar si financiar. Intr-un an jumatate, artista a urmat mai multe tratamente in diferite tari ale lumii. Acesta a fost insotita de sotul sau, prezentatorul Dimitrii Sepelev cu care are impreuna si un copil.