3719

Un tânăr moldovean a ajuns fotomodel în China! Lucrează pentru branduri ca Gucci, Versace sau Prada

fotomodel, dolce gabanna

Mii de moldoveni părăsesc țara în fiecare an, pentru o viață mai bună peste hotare. Unii din ei reușesc să își construiască o adevărată carieră de invidiat peste graniță.

Un caz de succes este și Sergiu Șuparschi, un tânăr moldovean care a intrat în domeniul modelingului din China. Lucrează pentru branduri celebre și este tot mai solicitat pentru sesiuni foto provocatoare.

foto, china

„Nu am mai făcut modeling pînă a ajunge în Beijing. Am studiat la USEM, iar după am muncit împreună cu părinții mei, am călătorit prin Europa, prima dată am venit in Beijing cu sora mea mai mică, Karina, care face modeling. Am însoțit-o pe ea așa cum este minoră, dar nu am făcut modeling. După ce am venit acasă, în Republica Moldova, mi-a venit o ideie să mă întorc în China, să învăț limba chineză. Revenind aici am cunoscut persoane din acest domeniu, care mi-au propus să fac și eu modeling în timpul liber, pe lângă școală. Acum, am un hobby care îmi aduce bani și îmi pot permite să trăiesc deloc rău aici, atâta timp cât învăț”, a povestit Sergiu.

chinam beijing, china

Cei din domeniul modelingului l-au găsit potrivit pe tânăr pentru apariții în reclame pe internet pentru diverse branduri sau în magazine. „Nu a fost nevoie să schimb nimic la mine. Nu am tins toată viața să fac asta. Curând vor fi apariții și pe copertele revistelor”, a mărturisit moldoveanul.

tanar, china

Cât timp a fost în Moldova, nu s-a gândit să încerce domeniul respectiv. În China, însă, în scurt timp a ajuns să pozeze pentru branduri celebre.

„Nu am avut o agenție-mamă și cred că nici nu am nevoie de asta. Am lucrat cu diferite branduri, așa cum ar fi Saggittiee, Fendi, Gucci, Versace, Prada, D&G, Chloé, Dior, Bally, BV, Iceberg, Lanvin, Just Cavalli sau Burberry”, a mai declarat Sergiu.

china, foto

Chiar dacă susține că nu și-ar dori să rămână doar în modeling, Sergiu recunoaște că în Moldova va veni doar în vacanțe. „Am alte planuri pentru viitor”, spune el.

china, foto

Are tot mai multă grijă de corpul său, odată cu noul hobby. Le recomandă tuturor să facă la fel, indiferent în ce domeniu lucrează „Trebuie să ai grijă de corpul tău, să nu-ți fie lene să te trezești la ora 6 dimineață, să ieși afară și să alergi o oră. Mersul la sală e recomandat, de cel puțin trei ori pe săptămână. Cea mai importantă e alimentația corectă. Asta se referă la toți, indiferent cine și cu ce se ocupă”, susține Sergiu.

chisinau, tanar

Acesta are 27 de ani.

dolce gabanna, china

tanar, chisinau

dolce gabanna, china

china, tanar

foto, dolce gabanna

sursa

2