3377

Pentru cine își vor acorda votul tinerii din capitală la alegerile din 14 iunie?

primar, vot

Febra alegerilor locale încă persistă printre politicieni, dar şi printre alegători. Astfel, ZUGO a decis să realizeze un vox în rândul tinerilor din municipiul Chișinău ca să aflăm pentru ce candidat vor opta ei să aleagă pe data de 14 iunie curent.

Dar, ca şi politicienii, unii dintre tineri sunt indecişi, părerile vagi ale unora dintre aceştia ne-au dat de înţeles că neîncrederea în politicieni îi face să nu se grăbească în a lua o decizie în ceea ce priveşte votul lor.

Marina Zibliuc: „Aş vota pe oricine. În mod cert, nu pentru Chirtoacă. Plus că pe teritoriul capitalei există foarte multe clădiri neautorizate, în urma ridicării acestora suferă alți oameni. Mai mult, Chirtoacă modifică itinerarele rutierelor atât de des incât îi duce în eroare pe cetăţeni”.

primar, vot

Cristina Jicol: „Eu l-aş vota pe Chirtoacă, pentru că cu el la conducere am văzut multe schimbări spre bine în acest oraş”.

chisinau, vot

Constantin Manciu: „Cu cât deputaţii se ceartă mai des, cu atât eu îmi pierd încrederea. Voi vota pentru liniştea parlamentului şi pentru Chişinău”.

14 iunie, vot

Daniela Ciurel: „Îmi doresc să votez pentru un oraş mai curat, mai organizat, vreau un oraş modern. Încă urmăresc campania electorală, cine mă va convinge până la urmă, aceluia îi voi acorda votul”.

14 iunie, primar

Silvia Sandu: „La sigur pentru Chirtoacă, pentru că își cunoaște bine munca, este responsabil și rezistent în fața criticilor. Cred că este cu un pas înaintea oricărui candidat”.

14 iunie, vot

Cristina Filimon: „Chirtoacă. Dacă ne orientăm retrospectiv vedem că Chirtoacă este primarul care a făcut câte ceva bun pentru oraş. Ştie mai bine culisele funcţiei şi poate face mai multe lucruri mai eficient decât ceilalţi care încă trebuie să se acomodeze cu sistemul”.

vot, chisinau

Olesea Musteaţă: „Evident, viitorul ne aparţine, e în mâinele noastre să schimbăm lumea. Dar, ne dezamăgesc cei de la guvernare. Încă nu sunt hotărâtă în mod sigur pentru cine îmi voi acorda votul”.

14 iunie, chisinau

Valeriu Mămăligă: „Eu la sigur merg la vot. Chirtoacă e favoritul meu. Îmi place modul său de gândire şi atitudinea sa faţă da oraş”.

14 iunie, vot

Svetlana Postolache: „Urmăresc cu interes ceea ce se întîmplă în lumea politică. Aş vota pentru o schimbare de imagine a oraşului, pentru diverse sărbători cu tradiţii, pentru un oraş cultural şi plin de viaţă”.

chisinau, vot

Cristina Tulbure: „Votul meu l-aş acorda comuniştilor. În perioada guvernării lor a fost organizare şi o bună funcţionare a lucrurilor în oraş”.

primar, chisinau

Alisa Bargan: „Cred că Chişinăul are nevoie de un conducător care să aibă, în primul rând, capacităţi de lider. Şi în viziunea mea acesta este Chirtoacă”.

primar, vot

Mariana Miron: „Toţi ne dorim să trăim mai bine şi este clar că asta îmi doresc şi eu. Voi vota pentru binele capitalei şi eu. Voi vota pentru binele capitalei şi pentru adevăr”.

primar, vot

Dar tu pentru ce candidat îți vei acorda votul la alegerile locale din mun. Chișinău?

sursa

1