Toată lumea a râs de el. Cum a fost surprins un artist la aeroport
Persoanele publice din Statele Unite sunt de-a dreptul uimitoare. Din dorinta de a iesi in evidenta, starurile de la Hollywood apar cu haine cat mai ciudate.
Acesta este si cazul lui Snoop Dogg, rapoerul care a fost fotografiat in aeroportul din Nice cu o pereche de papuci de casa. Probabil ca starul s-a incaltat astfel pentru a se simti mai confortabil in timpul zborului. Mai mult, americanul avea in mana si un aparat foto cu care ii poza el pe paparazzi.
Imaginile cu cantaretul au facut furori si au ajuns rapid in presa de peste Ocean. Sute de internauti l-au luat la misto pe Snoop Dogg.
cit babosic are el ap lui ii totuna de cei sute de internauti care l-au luat la misto
kakoita vasea
sa fiu eu in locul lui ap niar fi in p***** de cei care vb aiurea
eu sa siu in locu lui esem cu curu gol
рубероид в шлемпанцах
100% ii drept el kiti bani are kiar nal ineresiaza hainele si auru, ka la moldoveni nau si minka da eii plini de aur si ku aiphon 6 el manika bine se distriaza la maxim si kalatoreste unde doreste si vorbele din jur nul ineresiaza nici un pic
Ca sa fii popular sau diskutat pe internet cel putin trebue sa faci ceva de acest gen . Akuma nu are piese noi si nu apare in publik dar fapta simpla si ieftina ii va mai aduce un milion doua asa pentru keltuieli de buzunar. ))))
narcosa
EU NICI STIEAM CINE E ASTA PINA ACUMA
Oricine ar fi ca dinsu milioner,iar vi paralelde ce gindesc oamenii...............
seamana oleaca cu moldovenii
dupa cantitatea de iarba vesela ce fumeaza el fii sigur cai este in crila de ce spune presa
el singur a facut stirea :)
Altceva: Pentru schimbari in bine Moldova trebuie sa urmeze exemplul din Islanda: https://www.youtube.com/watch?t=157&v=WtYPdChmvL4
Trimite-ti mai departe si nu va batjocoriti pentru ca nu rezolvati nimic! :)
sa fi fost tapata pe hirtie aceasta noutate mi -as fi sters cu.ul cu dinsa
krasava !!!! napas vzial i emu odnakogo na vashe mnenie )
Asta noi umblam in costume si pantofi pentru a crea impresii si pentru a face bani lucrind ca negri la plantatie, da pe el il doare in basca , el deja are tot ce ii trebu si la sigur nu are le nevoie sa se mai deranjeze de parerea "sarasilor " :D