5305

O româncă celebră a dat lovitură la Hollywood! Va juca în filme, alături de actori cunoscuți

Ea a dezvaluit ca pregateste trei proiecte importante in domeniul cinematografic. Unde? Tocmai la Hollywood!

hollywood, actori

Dupa ce a aparut goala pe afisul filmului “Youth/La Giovinezza”, intrat in competitia de la Cannes anul acesta, Madalina Ghenea dezvaluie ca pregateste inca trei proiecte importante in domeniul cinematografic. Unde? Tocmai la Hollywood!

celebritate, actori

Madalina Ghenea face furori la Cannes! Si nu doar cu posteriorul ei dezgolit de pe afisul filmului “Youth/La Giovinezza”, regizat de Paolo Sorrentino, ci si cu talentul sau! Frumoasa romanca le-a dezvaluit jurnalistilor ca se pregateste pentru trei proiecte importante la care va incepe sa lucreze chiar anul acesta – doua roluri principale si un rol secundar intr-o productie grandioasa de la Hollywood.

actori, celebritate

Madalina Ghenea va juca rolul principal in “Condemned to Love”, film ce va fi regizat de Barry Morrow (care a castigat Premiul Oscar pentru scenariul peliculei “Rain Man”). Frumoasa actrita spune despre acest film ca este o poveste magica de dragoste si ca filmarile vor incepe vara aceasta, in Muntii Dolomiti din Italia.

celebritate, hollywood

In septembrie, Madalina va incepe filmarile pentru o productie italiana, o drama in care va juca rolul principal, despre lumea intunecata in care se intalnesc Vaticanul si Mafia.

celebritate, romanca

Mai mult, desi nu este inca oficial, se pare ca Madalina Ghenea ar fi primit un rol in filmul “Zoolander 2”, in care ar urma sa joace alaturi de Ben Stiller si Owen Wilson.

“Am fost atat de norocoasa! Nu am atat de multa experienta in actorie. Am inceput in urma cu 4 ani si am luat o pauza de 1 an, asa ca e incredibil ce mi se intampla! Trebuie sa ii multumesc Liliei Trapani Hartmann, care m-a ajutat sa obtin aceste roluri. Ea a fost talismanul meu norocos”, le-a povestit Madalina Ghenea jurnalistilor internationali.

celebritate, romanca

Ce spune despre afisul pe care apare dezbracata

“Nu mi se pare deloc vulgar! Ba din contra, il consider foarte frumos”, spune actrita despre afisul filmului “Youth/La Giovinezza”, regizat de Paolo Sorrentino, pe care apare complet goala.

“Pregatesc inca trei proiecte. Sunt ocupata pana peste cap pana in noiembrie. Deci, banuiesc ca fac treaba buna la auditii. Asta pentru ca atunci cand ma prezint la un casting, nu le arat posteriorul”, adauga Madalina Ghenea.

celebritate, hollywood

sursa

0