Spectaculosul BMW, incrustat cu 250.000 de cristale, surprins în acțiune. Proprietarul și-a adus și iubita
BMW-ul decorat cu cristale, care a devenit vedeta acum cateva zile, a defilat astazi prin centrul capitalei. Decapotabila a fost parcata pret de cateva ore in fata Catedralei. Zeci de trecatori s-au oprit sa o admire si sa faca poze.
Pentru a ademeni mai multa lume, proprietarul si-a adus si iubita, care a imbracat o rochie de mireasa decorata cu margele asemanatoare cristalelor de pe automobil.
Bijuteria pe patru roti a fost adusa in fata catedralei, pentru o sesiune foto. Trecatorii nu au putut trece indiferenti pe langa automobil. Si-au facut poze si au privit atent cristalele. Unii chiar le-au atins pentru a se convinge ca nu cad.
“Si eu masina am, dar stiti cum, cand vezi asa masina tocmai inima te doare. Eu sa fiu acum tanar sa ma insor, atunci as lua si eu asa masina.”
Proprietarul masinii sustine ca merge fara nici o grija prin strazile pline cu gropi, deoarece cristalele sunt bine fixate. Nici la spalatorie proprietarul nu are probleme.
Unii barbati, care au admirat masina nu au putut sa reziste tentatiei si s-au urcat si la volan.
"-Cum este la volan?-Superb, nu am cuvnte. Dupa ce am vazut reportajul cu masina, nu-mi venea sa cred ochilor."
"-Dvs ati fi optat pentru asa masina la nunta? -Sigur. Pentru scumpa mea as face tot. -Da eu nu. E prea scump".
Proprietarul si-a decorat singur masina cu cristale iar pentru asta a petrecut luni intregi in garaj.
"Cristal? Swarovski? -Nu. -Cat costa? -Nu are pret. -Masina e pentru nunti. -Daca ati fi mire ati lua masina? -Am fost o data, ajunge."
Iubita proprietarului, care astazi a imbracat rochia de mireasa pentru a defila alaturi de masina, spune ca Victor nu a cucerit-o cu ajutorul cristalelor de pe BMW.
Victor DANILA, PROPRIETARUL MASINII: "Prima oara cand am cucerit-o eram cu o masina veche, Mazda."
Rochia de mireasa a fetei a fost creata special pentru sesiunea foto cu BMW-ul. Designerul spune ca a folosit margele asemanatoare cu cristale.
Eugen REABENCHII, STILIST-DESIGNER FASHION: "Fiecare desen este pus initial pe hartie, apoi pe tesatura..."
Dupa ce si-a decorat masina cu cristale, prietenii au inceput sa-l numeasca pe propietar "Vitea Diamantul".
Victor DANILA, PROPRIETARUL MASINII: "Victor Diamantul. -De ce crezi ca ti-au pus numele aceste? -Multi prieteni cand au vazut ca m-am apucat de lucrarea data au spus ca sunt nebun. Dar am reusit sa o fac."