13666

A fost aleasă cea mai frumoasă tânără din capitală

concurs, capitală

E o studentă frumoasă, are 19 ani și i-a cucerit pe toți la concursul „Lady Chișinău 2015”. Anastasia Fotachi a luat trofeul la concursul de frumusețe desfășurat ieri-seară într-un club din capitală.

Tânăra s-a luptat cu alte 10 concurente pentru titlu. A trecut de cele patru probe cu brio și a fost aleasă cea mai frumoasă tânără din Chișinău. A câștigat și o vacanță de 10 zile în Bodrum, Turcia.

anastasia fotachi, capitală

„M-a sunat cineva și m-a întrebat dacă aș vrea să particip la concursul organizat de Uniunea Națională a Studenților și Tineretului din Moldova. Mi-am zis, de ce nu?! Am aflat, ulterior, condițiile și am început să mă pregătesc”, a declarat Anastasia.

câștigătoare, cea mai frumoasă fată

Urmează acum să plece în Turcia, unde va participa și la câteva evenimente. Pe lângă biletul de călătorie, a câștigat mai multe produse cosmetice, un abonament la sport, o procedură de înălbire a dinților și alte cadouri de la partenerii evenimentului.

capitală, câștigătoare

„Concurentele mele erau destul de pregătite. Au fost patru probe: prezentare, inteligență, dans și, la final, defilare în rochii de seară. Eu am avut plăcerea să port o rochie realizată de designerul Daniel Racovizza”, a mai spus Anastasia Fotachi.

bodrum, călătorie

Tânăra este împătimită după modeling. În prezent, ea își face studiile la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.

câștigătoare, anastasia fotachi

sursa

8