4104

5 mașini sparte într-o singură noapte: "Se întorc anii '90". Cum și-au găsit dimineața automobilele mai mulți șoferi din capitală

5 soferi din capitala s-au trezit ieri dimineata cu masinile pe butuci. Hotii au luat tot ce le-a cazut sub mana. De la roti, acumulatoare, sisteme audio si covorase pana la servetelele umede. Proprietarii automobilelor cred ca faptasii au o experietnat bogata in astfel de jafuri deoarece usile au fost deschise, fara a fi sparte geamurile iar nimeni nu a vazut si nici nu a auzit nimic.

Aurel PUSCA, PROPRIETAR: „O masina era acolo, o Dacie era aici, aici era un bus care a fost deschis, Dacia de aici si la deal mai era un bus deschis. Au fost 2 busuri si 3 Dacii si cel mai tare m-au trasnit pe mine.”

Aurel Pusca si-a cumparat masina acum 2 saptamani. El spune ca sambata seara a parcat-o in curte asa cum o facea de obicei. Ieri dimineata insa s-a trezit  insa cu ... surprize.

Aurel PUSCA, PROPRIETARUL MASINII: “Am venit sa-mi iau masina si cand am vazut-o era pe o parte. In partea asta era un cric, iar in partea cealalta erau 2 pietre. Cand m-am uitat, usa din dreapta era deschisa. Deja am vazut ca nu sunt rotile, m-am uitat si nu era casetofonul, cand m-am uitat nu era nici acumulatorul, am deschis usa, covorasele lipseau. Cricul s-a furat de la masina ceea si au ridicat masina mea.”

Astazi, barbatul si-a instalat alte caucuicuri, insa cheltuielile se ridica, potrivit lui, la 10 mii de lei. Soferul nu este la prima experienta de acest fel. Acum cateva luni, hotii i-au spart alta masina lasata in curte.

Aurel PUSCA, PROPRIETARUL MASINII: “La noi se intorc anii '90.”

Alta familie, aceeasi poveste. Ina Loghinov sustine ca ieri dimineata si-a gasit masina rascolita, iar mai multe piese lipseau.

Ina LOGHINOV, PROPRIETARA MASINII: “Au scos tot panelul asta din interior si acumulatorul. Mai erau niste servetele umede un pachet intreg, nustiu pentru ce le-a trebuit. Eu cel mai tare m-am speriat ca am fotoliu pentru bebelus si eu cand am iesit dimineata m-am uitat sa vad daca este.”

Politia a deschis o ancheta pe marginea acestor cazuri, insa nu se stie deocamdata daca faptasii au fost prinsi.

sursa

0