8614

Un fotograf de la noi a reușit să cuprindă 5 sectoare ale Chișinăului într-o singură imagine

chisinau, 5 sectoare

Igor Bogaciov este talentatul fotograf care își face cu mult drag și devotement meseria. Recent acesta a realizat o imagine în care a reușit să cuprindă 5 sectoare ale capitalei. Fotografia a fost făcută în condiții extreme.

5 sectoare, chisinau

fotograf, chisinau

5 sectoare, fotograf

Pasionat de ceea ce face, Igor nu realizează doar fotografii la comandă, ci îi place să fotografieze și frumosul oraș Chișinău. Pentru că vrea mereu să surprindă ceva deosebit, acesta a făcut o poză în care apar 5 raioane din capitală: Telecentru, Centru, Botanica, Râșcanovca și Poșta Veche.

„Fotografia a fost realizată pe 30 decembrie, anul trecut, într-o casă de locuit cu multe etaje din sectorul Râșcanovca. Mi-am dorit să fac această poză de pe acoperiș deoarece cuprindeam mai mult, plus poza avea să fie mai mare și includeam un sector mai mult: Ciocana.

Am început să fotografiez cam pe la ora 18:30 și am continuat undeva până la orele 21:00. Am stat așa mult timp deoarece iarna, pe frig, e cu mult mai greu să faci fotografii, mai ales dacă este temperatura de -20, iar nivelul de mobilitate scade. În poza respectivă nu este doar una, ci 12 poze. Asfel, la editare, din 12 poze am făcut una mare.Chiar dacă sunt fotografi care preferă ceva editări neobișnuite și ireale, după imaginația lor, eu prefer să redau în fotografie o imagine cât mai aproape de realitate - ceea ce am și făcut.

Ideea mi-a venit pe neașteptate, pur și simplu am simțit că vreau să fotografiez azi și gata. Apoi s-au adunat tot felul de idei, imaginația a început a lucra și mi-am dat seama unde vreau să fotografiez, cum și în ce fel”, ne-a povestit Igor.

5 sectoare, fotografii

Dacă doriți să admirați Chișinăul din fotografii, puteți urmări activitatea fotografului unde se regăsesc mai multe lucrări de acest gen.

sursa

0