Cine si-a cumparat apartamente de la Compania Ecosem Grup in Complexul Maria Magdalena, face de cumparat ?, am inteles ca o tot dau in exploatare din 2008 sau ceva gresesc, ms
Nu e chiar asa Maria Magdalena se construieste din 2012, eu personal sunt locatar, au avut ceva probleme financiare, dar acuma merge bine, e un proiect reusit.
Minciuni am investit personal în acest bloc în 2009, trebuia să se dea în exploatare în 2011, suntem în 2016 și nici nu pute de A finalizat, o companie care se ocupă cu excrocherii
pe noi ne-a ademenit faptul ca cladirea era deja ridicata si am fost convinsi ca in scurt timp va fi data in exploatare........................dar nimik! dar cel mai mult ma irita faptul ca de cate ori vorbim cu agentul, de atatea ori ni se spune ca se da in primavare,apoi toamna,apoi iara primavara s.d. o companie neserioasa. avem deja gandul sa cerem prin instanta intoarcerea banilor investiti.........................sau ar fi o idee sa ne adunam toti investitorii si sa ne facem auziti la sediul companiei.....
nu va judecati si nu rezeliati contractele. riscati sa pierdeti calitatea de creditor garantat in caz de rezeliere. sunt avocat specializat in insolventa. reprezint creditorii in astfel de cauze. Compania este in insolventa deja, sedinta va fi pe 20.11.2017 la curtea de apel chisinau. ma puteti contacta 068274174
Vrem să cumpăram apartament in acest bloc, spuneți vă rog sau rezolvat problemele, ai cum e calitatea lucrărilor, va rog mult ajutați ne cu o informație
sova-alina...Dragi cetateni, am investit in Complexul Maria Magdalena in 2009 pina acum nu este data casa in exploatare, priviti http://www.jurnaltv.md/ro/news/2017/5/5/acuza-constructorul-de-iresponsabilitate-10282224/#1 , aici sunt oameni care mint intentionat, nu va lasati dusi de nas...
Le mulțumesc tuturor clienților de încredere. Blocurile au fost dat în exploatare cu întîrziere din păcate. Dar pentru viitor anume acest aspect a fost rezolvat prin restructurarea amplă a companiei ECOSEM GRUP și toate blocurile sunt date în exploatare în termenii stabiliți.
rodicadoru58...Minciuni am investit personal în acest bloc în 2009, trebuia să se dea în exploatare în 2011, suntem în 2016 și nici nu pute de A finalizat, o companie care se ocupă cu excrocherii...
Da asa este!!!
Nu e chiar asa Maria Magdalena se construieste din 2012, eu personal sunt locatar, au avut ceva probleme financiare, dar acuma merge bine, e un proiect reusit.
Minciuni am investit personal în acest bloc în 2009, trebuia să se dea în exploatare în 2011, suntem în 2016 și nici nu pute de A finalizat, o companie care se ocupă cu excrocherii
pe noi ne-a ademenit faptul ca cladirea era deja ridicata si am fost convinsi ca in scurt timp va fi data in exploatare........................dar nimik! dar cel mai mult ma irita faptul ca de cate ori vorbim cu agentul, de atatea ori ni se spune ca se da in primavare,apoi toamna,apoi iara primavara s.d. o companie neserioasa. avem deja gandul sa cerem prin instanta intoarcerea banilor investiti.........................sau ar fi o idee sa ne adunam toti investitorii si sa ne facem auziti la sediul companiei.....
Ceva noutati noi?
Miron83 , nu cred ca vor intoarce banii investiti inapoi. In Moldova nu este asa lege
Dragi cetateni, am investit in Complexul Maria Magdalena in 2009 pina acum nu este data casa in exploatare, priviti http://www.jurnaltv.md/ro/news/2017/5/5/acuza-constructorul-de-iresponsabilitate-10282224/#1 , aici sunt oameni care mint intentionat, nu va lasati dusi de nas
Este cineva care se judeca cu ei?
nu va judecati si nu rezeliati contractele. riscati sa pierdeti calitatea de creditor garantat in caz de rezeliere.
sunt avocat specializat in insolventa. reprezint creditorii in astfel de cauze.
Compania este in insolventa deja, sedinta va fi pe 20.11.2017 la curtea de apel chisinau.
ma puteti contacta 068274174
Скажите пожалуйста какое решение приняли вчера по суду.
получили уведомление о принятии статуса несостоятельности.
Blocul a fost dat in exploatare
Vrem să cumpăram apartament in acest bloc, spuneți vă rog sau rezolvat problemele, ai cum e calitatea lucrărilor, va rog mult ajutați ne cu o informație