15398

Ce s-ar întâmpla dacă bărbații ar poza ca fetele

poze, amuzant

Trăim în perioada în care nu mai simțim nevoia să contactăm o anumită persoană pentru a afla cum se simte sau cum îi mai merge, pentru că îi putem urmări fiecare mișcare de pe urma postărilor pe paginile de internet.

Putem afla până și cele mai mici detalii, de la serviciul pe care îl are, până la ce mănâncă dimineața la micul dejun. Cu asta ne-au obișnuit majoritatea persoanelor și, mai ales, domnișoarelor care dețin un cont pe rețelele de socializare.

Există, însă, un profil pe Instagram,  brosbeingbasic, care încearcă să ne demonstreze cum ar arăta bărbații dacă și-ar crea același tip de poze pe care ne-am obișnuit să le vedem pe conturile multor femei. Puteți vedea mai jos cât de ciudați, dar și amuzanți pot fi bărbații în asemenea ipostaze.

#1 Fotografia grupului de fete înghesuitebarbati, pozeamuzant, poze#2 Selfie la sala de forțăbarbati, amuzantbarbati, amuzant#3 Fotografia unei seri relaxantebarbati, amuzantpoze, barbati#4 ”M-au fotografiat întâmplător”poze, amuzantpoze, barbati#5 Selfie în oglindă cu burta la vederepoze, barbatibarbati, amuzant#6 Selfie în oglindă ”Outfit-ul zilei”barbati, amuzantamuzant, barbati#7 Relaxare la o cafeaamuzant, pozebarbati, amuzant#8 Selfie în oglinda din baiebarbati, pozepoze, amuzant#9 Distracție în oficiuamuzant, barbati#10 Amatorul de dulciuripoze, amuzantbarbati, poze#11 Cafeaua și meditația de dimineațăbarbati, amuzantbarbati, poze#12 Prezentarea outfit-urilor săptămâniibarbati, pozeamuzant, poze#13 Selfie din ziua detoxifieriibarbati, amuzantpoze, amuzant#14 Selfie cu câineleamuzant, pozebarbati, amuzant#15 Imaginea cu citatul ”Nu mă pot manipula”amuzant, pozeamuzant, barbati#16 Binecuvântatele picioare ”Hot Dog”poze, barbatibarbati, poze#17 Primordialul selfie în oglindă în timpul unei excursiiamuzant, barbatipoze, amuzant#18 ”Simțindu-mă binecuvântat de Ziua Recunoștinței”amuzant, pozepoze, barbati#19 Lauda cu imaginea de la locul de muncăamuzant, barbatiamuzant, poze#20 Cafeaua în patamuzant, pozeamuzant, barbati#21 Gustareabarbati, pozeamuzant, poze

sursa

3