Vedetele din Rusia iubesc bărbații mai tineri. Cuplurile cu cele mai mari diferențe de vârstă
Casatoriile cu o diferenta mare de varsta au starnit intotdeauna critici. Chiar si asa, fara sa tina cont de gurile rele, vedetele isi gasesc fericirea in bratele unor parteneri cu mult mai tineri.
![]()
Diferenta dintre prezentatoarea TV, Lera Kudreavteva si a sotului ei este de 16 ani. Vedeta marturiseste ca aceasta diferenta le face casnicia si mai trainica.
![]()
"Cred ca pana la Lera nu am iubit niciodata cu adevarat. Nici macar nu am locuit cu nimeni", marturiseste hocheistul de 27 de ani.
![]()
![]()
Lera, si ea in varsta de 42 de ani, este sigura ca Igor Makarov este marea dragoste a vietii sale, asta dupa ce a fost casatorita anterior de cateva ori.
![]()
Pe interpreta Jasmin o desparte 10 ani de sotul ei, milionarul Ilan Shor. Artista spune ca Ilan, care are 27 de ani, este dragostea vietii sale: "Ne asemanam atat de mult. Ilan este foarte bun si darnic. Cu el ma pot comporta ca o fetita".
![]()
Cei doi au deja o fetita, si un baiat din casnicia anterioara a interpretei.
![]()
"Pentru sotul meu eu nu sunt o diva, ci femeie", spune Lolita despre partenerul ei de viata cu 11 ani mai mic.
![]()
Relatia Lolitei (50 ani) cu sportivul Dmitrii Ivanov (39 ani) a evoluat rapid. Cei doi s-au cunoscut la filmarile unui videoclip de-al artistei, acolo s-au indragostit, iar pana la casatorie nu a fost decat un pas: "Aveam un concert in Minsk. Dmitrii este de obicei timid, atunci insa a urcat pe scena cu un buchet de flori si m-a cerut in casatorie. Asa arata fericirea."
![]()
"Importanta nu este varsta, ci interesele comune", spune Evghenii Pluschenko. Acesta are o relatie cu producatoarea Iana Rudkovskaia si-i desparte o diferenta de 7 ani. Desi le-a fost greu pana sa ajunga sa fie fericiti impreuna (ambii au trecut prin divorturi scandaloase), in cele din urma le-a reusit.
![]()
![]()
In septembrie 2009, cei doi s-au casatorit, iar peste 3 ani a aparut fiul lor, Alexandru. Acum, Iana are 39 de ani, iar Evghenii are 31 de ani, perechea insa ignora aceasta diferenta.