2778

Creatură mutant care a îngrozit internetul! S-a născut iedul cu chip de om

O familie de fermieri din Argentina a fost acuzată de sodomie de către localnici după ce aceștia au făcut publice pe internet o serie de fotografii care înfățișau un ied mutant, aparent cu chip de om, fătat recent de una dintre capre. Fermierii au postat imaginile șocante pe internet pentru a atrage un semnal de alarmă împotriva folosirii excesive a pesticidelor nocive în agricultură. Fotografiile au făcut senzație devenind în scurt timp virale.
ied cu față de om, oaie violată

Fermierii spun că de vină este întrebuințarea pe scară largă a pesticidelor nocive susținând ca animalele au mâncat furaje toxice. Iedul mutant s-a născut mort. Localnicii au rămas, însă, șocați la vederea acestor imagini declanșând un adevărat scandal în zonă. Vecinii fermierilor i-au acuzat pe aceștia de sodomie, bestialitate și practici neortodoxe.

zoofilie, oaie violată

Un alt caz șocant s-a petrecut în Turcia, unde o oaie a dat naștere unui miel cu chip de om. Animalul, născut mort, i-a șocat pe medicii veterinari care au declarat că nu s-au mai confruntat cu o asemenea situație.

oaie violată, abuz sexual

„Am văzut mutații genetice și la alte animale. Am văzut viței cu un singur ochi, vaci cu două capete sau cu cinci picioare. Dar în momentul în care am scos mielul din pântecele oii, am fost terifiat”, a declarat veterinarul.

oaie violată, abuz sexual

Capul mielului avea trăsături umane: ochii, nasul și gura semănau la perfecție cu cele ale unui om, doar urechile semănăau cu cele ale unei oi.
Medicii veterinari au declarat că mutația rară s-a întâmplat din cauza alimentației nepotrivite, deoarece în mostrele de sânge luate de la oaie s-a găsit foarte multă vitamină A.

ied cu față de om, oaie violată

Acest caz nu este unul singular. În 2009, în Zimbabwe s-a născut un ied care avea trăsături umane. Spre deosebire de mielul din Turcia, iedul a supraviețuit câteva ore de la naștere, suficient pentru a îngrozi oamenii din întreg satul, care au decis să îl omoare.Șefii tribului în care s-a născut iedul au declarat că atrocitatea s-a petrecut din cauza unor relații zoofile.

sursa

0