Vei rămâne uimit! Ce se întâmplă cu această femeie când se demachiază
Vitiligo, boala care presupune decolorarea pielii, i-a distrus infatisarea, insa asta nu a facut-o sa se dea batuta. Dupa 17 ani de suferinta, Lisa Johnson a reusit sa invinga cumplita boala cu ajutorul unei tehnici inovative ce presupune un tratament cu laser.
![]()
Lisa Johnson a trecut prin momente de disperare timp de 17 ani in care pielea ei se decolora treptat, fiind afectata de boala vitiligo. Din momentul in care pielea a inceput sa i se decoloreze, Lisa, in varsta de 24 de ani, sustine ca viata ei s-a transformat intr-o mizerie. Timp de 17 ani nu a putut face nimic si cazuse prada disperarii pana cand intr-o zi un tratament nou i-a redat speranta si zambetul.
![]()
![]()
![]()
"Vitiligo este o boala care provoaca colorarea pielii intr-o alta nuanta. Acum, petele albe imi acopera mai mult de un sfert din corp. Boala nu-ti afecteaza stilul de viata, insa efectele psihologice pot fi devastatoare. Cand eram in liceu, copiii erau foarte rai cu mine. Felul in care-mi vorbeau, poreclele pe care mi le dadeau, toate erau foarte dureroase si mi-era greu sa ma descurc cu asta. Tot ce-mi doream era sa plec acasa si sa plang. Intotdeauna dadeam fuga acasa la sora mea, care mi-a fost mereu alaturi si-mi lua mereu apararea. Sunt atat de bucuroasa ca am gasit pe cineva care sa ma ajute sa depasesc acea perioada dificila", marturiseste Lisa entuziasmata de tratament.
![]()
![]()
![]()
Dupa 17 ani de suferinta, a ajuns la un dermatolog care a ajutat-o. Pentru ca pana isi va face efectul terapia cu laser va mai dura ceva timp, Lisa a ales sa apeleze la un make-up artist care sa-i coloreze pielea cu ajutorul unei culori.
![]()
"Simt ca sunt eu din nou", a spus tanara multumita de solutia gasita.