3820

Vei rămâne uimit! Ce se întâmplă cu această femeie când se demachiază

Vitiligo, boala care presupune decolorarea pielii, i-a distrus infatisarea, insa asta nu a facut-o sa se dea batuta. Dupa 17 ani de suferinta, Lisa Johnson a reusit sa invinga cumplita boala cu ajutorul unei tehnici inovative ce presupune un tratament cu laser.

demachiata, femeie

Lisa Johnson a trecut prin momente de disperare timp de 17 ani in care pielea ei se decolora treptat, fiind afectata de boala vitiligo. Din momentul in care pielea a inceput sa i se decoloreze, Lisa, in varsta de 24 de ani, sustine ca viata ei s-a transformat intr-o mizerie. Timp de 17 ani nu a putut face nimic si cazuse prada disperarii pana cand intr-o zi un tratament nou i-a redat speranta si zambetul.

demachiata, femeie

boala, femeie

demachiata, boala

"Vitiligo este o boala care provoaca colorarea pielii intr-o alta nuanta. Acum, petele albe imi acopera mai mult de un sfert din corp. Boala nu-ti afecteaza stilul de viata, insa efectele psihologice pot fi devastatoare. Cand eram in liceu, copiii erau foarte rai cu mine. Felul in care-mi vorbeau, poreclele pe care mi le dadeau, toate erau foarte dureroase si mi-era greu sa ma descurc cu asta. Tot ce-mi doream era sa plec acasa si sa plang. Intotdeauna dadeam fuga acasa la sora mea, care mi-a fost mereu alaturi si-mi lua mereu apararea. Sunt atat de bucuroasa ca am gasit pe cineva care sa ma ajute sa depasesc acea perioada dificila", marturiseste Lisa entuziasmata de tratament.

boala, femeie

femeie, boala

boala, femeie

Dupa 17 ani de suferinta, a ajuns la un dermatolog care a ajutat-o. Pentru ca pana isi va face efectul terapia cu laser va mai dura ceva timp, Lisa a ales sa apeleze la un make-up artist care sa-i coloreze pielea cu ajutorul unei culori.

demachiata, femeie

"Simt ca sunt eu din nou", a spus tanara multumita de solutia gasita.

sursa

0