8345

Cea mai ciudată căsătorie! N-o să-ți vină să crezi cu cine s-a măritat tânăra din imagini

O fata de 18 ani care parea sa fie urmarita de ghinion a fost sfatuita de batranii satului in care traia sa se casatoreasca cu un caine, pentru a scapa astfel de un crunt blestem ce cazuse asupra ei.

india, traditie

Povestea fetei pare a fi din romanele de fictiune, dar s-a petrecut in realitate, intr-un sat din India. Dupa ce a primit povetele inteleptilor satului, fata s-a hotarat sa faca precum fusese sfatuita.

Un guru local le spuse lui Mangli Munda, fata de 18 ani si parintilor ei ca fusese blestemata si ca, daca se va casatori cu un barbat, viitoarea ei familie, precum si celelalte rude ale ei vor fi distruse. Guru le-a mai spus ca singura solutie este ca fata sa se casatoreasca mai intai cu un caine, pentru ca numai asa ar putea scapa de blestem, acesta urmand sa treca, prin casatorie, asupra cainelui.

cea mai ciudata nunta, traditie

Zis si facut. L-a gasit pe Sheru, un caine vagabond, care urma sa ii fie sot. La ceremonia nuptiala, la care au luat parte 70 de persoane, viitorul ei "sot" a fost adus la nunta intr-o masina cu sofer personal si a fost intampinat de catre nuntasi asa cum se cuvine unui viitor ginere.

Mangli nu a fost prea bucuroasa de "partida". "Ma casatoresc cu un caine pentru ca inteleptii satului cred ca ma aflu sub un greu blestem si ca daca ma marit cu cainele, acesta va trece asupra lui. Dupa aceasta casatorie, voi avea cu barbatul cu care ma voi marita o viata lunga si fericita", a spus fata.

cea mai ciudata nunta, india

Potrivit obiceiurilor satului, casatoria lui Mangli cu cainele nu ii va afecta viata pe viitor, pentru ca ea se va putea casatori cu barbatul pe care si-l va dori fara sa fie nevoita sa dea divort de caine.

Cazul lui Mangli nu este singular nici in satul din care provine fata, si nici din India. Astfel de casatorii ale fetelor care par a fi blestemate sunt destul de frecvente. "Este un obicei in care toata lumea crede", au explicat satenii.

sa casatorit cu un caine, cea mai ciudata nunta

Mai mult decat atat, obiceiul a depasit granitele Indiei si a ajuns si in familiile cu educatie si instaritwe, dar excentrice, fiind cunoscute cazurile unor femei care s-au castorit cu caini de companie. Asa este, de pilda, si cazul lui Emily Mabou, o femeie alba, din Ghana, care a facut nunta de zile mari cu cainele ei de 1 an si 6 luni.

"Multe fete ca mine au facut acest ritual si au scapat de blestem, iar acum  s-au casatorit si duc o viata fericita (...) O sa ma casatoresc si eu intr-o buna zi. Este visul oricarei fete sa isi gaseasca printul ei, asa ca o sa il astept si eu pe-al meu", a spus Mangli.

sursa

3