Photoshop sau realitate? Dana Rogoz, cu abdomenul perfect plat, la doar 5 luni dupa nastere - FOTO
Dana Rogoz afiseaza o silueta de invidiat in cea mai noua sedinta foto. Actrita are talia ca de viespe si abdomenul definit in conditiile in care a nascut in urma cu doar cinci luni.
19 August 2014
Multe sunt cazurile in care femeile nu reusesc sa scape de kilogramele in plus sau sa revina la silueta de dinainte de perioada de sarcina. Nu acelasi lucru se poate spune insa despre Dana Rogoz.
La nici cinci luni de cand a nascut, actrita are abdomenul plat, bine definit, si o talie ca de viespe. Dovada cele mai recente fotografii pe care le-a realizat si despre care sustine ca nu sunt prelucrate in Photoshop:"Adi Stoicoviciu este un fotograf care a stiut intodeauna sa imi puna corpul in valoare, sa ma faca sa ma simt relaxata in timpul sedintei foto (chiar si atunci cand port un costum de baie), asa ca datorita lui am avut curajul sa risc acum si sa va arat aceste fotografii complet neretusate, neprelucrate. E drept ca m-am si saturat de atata “perfectiune” obtinuta pe calculator, pe care o zaresc peste tot in reviste sau bloguri de fashion. Uneori (cand echipa de filmare e pe masura), iti poti permite sa lasi materialul in forma bruta." a scris Dana Rogoz ep blogul sau.
Dana poarta costum de baie din doua piese si o palarie cu boruri largi pe cap.