2434

Restaurantul care livrează mâncarea clienților săi cu parașuta

cu parasuta, macarea clientilor

Un restaurant a dus deservirea clienților săi la un alt nivel. Ei sunt cei care livrează mâncarea cu parașutele. Noua idee de deservirea clienților este folosită de restaurantul „Jafflechutes” din Melbourne. 

Principiul este foarte simplu: proprietarii afacerilor relatează clienților săi despre planurile de viitor, iar aceștia, la rândul său, intră pe site și comandă un sandwich. Clienților li se spune de asemenea, unde și când își pot lua comanda. Când ajunge la locația specificată, clientul așteaptă ca din cer să „îi cadă” un sandwich.

Unul dintre co-fondatorii „Jafflechutes” Adam Grant consideră că Melbourne este un loc ideal pentru o astfel de afacere. 

Când livrează comanda, antreprenorii pregătească pachetul pe care scrie pe parașute numele produsului (de exemplu, un sandwich cu roșii și brânză), precum și numele clientului (de exemplu, „pentru Alex”) și la ora stabilită este coborât în jos cu parașuta. Proprietarii „Jafflechutes” cu clienții săi prin intermediul rețelei Twitter – la balcoane niciodată nimeni nu va ieși. Toate acțiunile sunt desfășurate departe de carosabil, pentru a nu creea situații de accident.

Afacerea decurge în modul următor: 

livreaza, macarea clientilor

livreaza, macarea clientilor

livreaza, cu parasuta

cu parasuta, macarea clientilor

restaurant, macarea clientilor

macarea clientilor, cu parasuta

cu parasuta, livreaza

cu parasuta, livreaza

sursa

0