Schimbare spectaculoasa! Cum s-a transformat Natalia Cheptene intr-o rebela cu atitudine
Desi a pozat de nenumarate ori pentru fotografi, de data aceasta Natalia Cheptene a avut o sedinta foto cu totul speciala. Incepand cu imaginea prezentatoarei: machiaj, coafura, tinuta, si terminand cu locatia si decorul ales de fotograf, totul a fost neobisnuit.
„De obicei accept cu greu sesiunile foto, sa particip in ele, pentru ca am cam trecut de etapa asta. Dar uite sesiunea asta am acceptat-o din start pentru ca este o provocare, asa ceva nu am mai facut niciodata, mai ales in stilul asta. De obicei ce vezi in reviste, bucle frumoase, coafura aranjata, rochii de seara, foarte feminina, de data asta e absolut diferit de tot ce am facut pana acum.”, spune Natalia.
Provocarea pentru vedeta Acasa in Moldova a venit din partea revistei VIP Magazin. Dupa ce a fost stabilita tematica foto-shootingului, fotograful Alexandru Ustin a dat frau liber imaginatiei. El a descoperit o hala industriala parasita, la marginea orasului, care s-a dovedit a fi un fundal perfect pentru sesiunea foto. Iar ca imaginea sa fie completa, fotograful a invitat si un biker cu motocicleta. "Locul pe care l-a ales fotograful e unul spectaculos, m-a impresionat din prima, e un fundal perfect. Sper sa iasa bine. Am descoperit si o motocicleta o s-o am in cadru, nu vrea sa vb proprietarul ei, dar mi-a zis ca e o masina clasica a bikeri-lor, i-a facut si un tuning."
Imaginea prezentatoarei a fost gandita pana la cele mai mici detalii de stilisti. Si pentru ca imaginea de rockerita sa fie completa, vedetei i s-a facut un tatuaj. Ce-i drept, temporar. Pentru asta a fost invitat cunoscutul artist plastic, Nicolae Latunov.
Pictorialul cu Natalia Cheptene va aparea in noua editie a revistei VIP Magazin pentru luna mai.