1665

Super interesant!!!!! Cine i-a făcut rost lui Jegoznin (Rogozin) rost de bilet la o cursă de linie Chișinău - Moscova???

Întrebare întrebătoare...

Moldova cu cine ține????

0
mos_craciun11 Мая 2014, 04:45
M
mos_craciun11 Мая 2014, 04:45

Pe bune cine l-a lăsat să plece?
Moldova știa de sancțiuni!
Pentru a nu știu câta oară dovediți că sunteți doar niște fraieri.
Să nu vă aud cu texte de genul ... e vorba de politică, interes național BLA BLA BLA!!!
BĂĂĂĂĂĂĂĂĂ
SĂ FIE CLAR ODATĂ!
ORI CU NOI ORI CU EI!
Hotărâți-vă !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu de alta , dar după cum decurg lucrurile, se prefigureaqză la orizont AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL!

0
  • 0
  • 0
GicuTsepesh11 Мая 2014, 16:38
G
GicuTsepesh11 Мая 2014, 16:38

Mai mosulake, ca Timofte e agentu lui puken, o inteleg toti ... la fel ca toata gasca cea de Chizdalau - moldo-vaflani etc

Eu pun intrebarea, da de ce n-au lasat rogojina sa se ridice in aer ... si de asupra Ucrainei - o mica racheta ... neclar de unde, de la o baza din Romania, poate din Polonia, poate ucrainenii ... ori niste separatisti rusi care au gresit tsinta. Asa se face cand se face in serios.

Ca altfel sa pun sanctiuni, harmalaie in presa, internet si TV ... se mai da vina pe basarabeni si mama masii....

da basarabenii nu sunt in stare sa se discurce singuri cu pukin, rogojin etc

0
  • 0
  • 0
Nikoara11 Мая 2014, 16:53
N
Nikoara11 Мая 2014, 16:53
mos_craciun
...Pentru a nu știu câta oară dovediți că sunteți doar niște fraieri....

Ei lasa jelea, voi va incumetati sa indreptatiti fuga din 40 iar acum va bateti in piept ca mare lucru a-ti facut... printre picioarele americanilor

0
  • 0
  • 0