16814

Așa ceva, numai la moldoveni! I-a dat interzis în toate localurile, după ce o artistă s-a plâns pe calitatea deservirii (Foto)

interzis in local, natalia moraru

În domeniul deservirii clienților se spune că există o regulă de aur, nescrisă, dar care ar trebui să fie valabilă pentru toate localurile care se respectă: clientul are întotdeauna dreptate! Ei bine, se pare că aceasta funcționează complet invers în Moldova, în special în localurile fițoase din Chișinău.

Tănăra artistă Natalia Moraru a mers de curând la o patiserie glamuroasă din capitală unde a avut parte de o experiență cel puțin neplăcută. Blonda și-ar fi comandat o băutură alcoolică pe post de digestiv, însă barmanul i-ar fi turnat o cantitate de două ori mai mică, decât cea cerută inițial. Atunci când a avertizat chelnerul despre greșeala comisă, acesta ar fi venit cu barmanul, înarmat cu un măsurător, să verifice veridicitatea pretenției. Când s-a dovedit în mod real că în locul celor 50 de gr de martini comandate, tinerei i s-au adus decât 20, scuzele de rigoare s-au lăsat așteptate. În schimb, interpreta s-a ales cu un reproș grosolan, aceștia au acuzat-o că aceasta ar fi postat anterior pe facebook o poză cu un desert mucegăit primit în local.

natalia moraru, deservire proasta

Supărată foc, tânăra a postat rezumatul incidentului pe facebook, declarându-se dezgustată de atitudine. ”Mdaa.. Comand 50 gr de martini si vad dupa ochi ca aici sunt mai putin de 25.. Chem chelnerul si in loc sa-si ceara scuze, el aduce barmenul cu masuratorul si incepe sa se contreze cu mine, la final nu erau decit 20 gr de martini .. Dupa asta asteptam un semn de scuze, recunoastere dar ei iarasi imi reprosau, cum am facut un share ulterior cu o torta mucegaita de la Morpho, in viata nu mai calc aici!”, a scris ea.

Răspunsul patroanei localului nu s-a lăsat mult așteptat. Alla Vengher, o prezență mondenă incontestabilă a beau monde-ului Capitalei, a tăiat-o din scurt pe tânăra blondă. ”Nu trebuie să ai în inimă atâta răutate, pentru că viața te va răsplăti cu același lucru! Toți comit greșeli! Trebuie să poți să le înțelegi și să le ierți, nu să insulți! Nu cred că am pierdut prea multe dacă nu veți mai fi clientul nostru, dar dvs, pierzându-ne pe noi ca prieteni, sunteți lipsită, cel puțin, de accesul în toate localurile noastre! Succes în viață! În viitor ar trebui să fiți mai bună”, i-a scris patroana solistei.

natalia moraru, interzis in local

Aceasta nu este prima dată când lumea se plânge pe calitatea serviciilor prestate de patiseria dată. Anterior, o altă clientă a postat pe contul său de facebook imaginea unui desert mucegăit, primit acolo. ”Cu așa ceva am fost serviți la Morpho-Fabulous desserts&macarons! Și au mâncat copiii!”, a scris aceasta. Se pare că chelnerii au confundat-o pe tânăra artistă, atribuindu-i ei această postare despre localul aparent nu într-atât pe fabulos pe cum se vrea a fi.

natalia moraru, interzis in localnatalia moraru, deservire proasta

Alla Vengher este una dintre cele mai notorii mondenități ale Capitalei. Aceasta și făcut numele cunoscut datorită faptului că este proprietara mai multor localuri de fițe din capitală, printre care și patiseria în cauză.

interzis in local, natalia morarunatalia moraru, interzis in localinterzis in local, deservire proasta
interzis in local, deservire proastanatalia moraru, interzis in localdeservire proasta, natalia moraru

sursa: realitatea.md

1