Florin Piersic, despre Dorin Chirtoacă: De unde să ştiu eu că puţoiul ăla este primarul Chişinăului (Video)
Celebrul actor clujean Florin Piersic a avut parte de un moment ușor stânjenitor în Republica Moldova, când acesta nu l-a recunoscut pe edilul Chișinăului.
Actorul a vorbit la postul de televiziune Publika TV despre momentul în care primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a venit la el însă nu l-a recunoscut.
"În momentul în care eu m-am prezentat a venit primarul Chişinăului. Eu de unde să ştiu mă că puţoiu ăla eprimar de Chişinău. Un puşti, un drăguţ cu un coş plin cu piersici şi un buchet de flori. Eu îi spun ce-i mă cu tine copile? De unde să știu că el e Chirtoagă sau cum îl cheamă", a spus Florin Piersic.
Potrivit Dicţionarului Explicativ al limbii române, în unele regiuni ale României expresia "puţoi" înseamnă băietan, flăcău.
e nebun la vorba)
da de unde sa stiu eu ca batrinelu asta nebun cu fata de magar e artist. pai na o fi fugit de la casa de nebuni si zice ca e florin piersic.
da sooper tare a zis omului pe nume :d
un om batrin si putin dus cu pluta , lui i se pare ca e mare vedeta , nici rominii nu atrag atentia la acest mosneag debil , mai bine ar sta acasa la el si nu ar veni la noi sa futa capu !!!!!!!!
А вы чо так впряглись? Может Пьерсик агент Путина? А может он что-то из себя представляет как актер и оставил после себя хоть что-то, в отличии от пуцоя, который только и умеет что прыщами сверкать.
florin chersag la pascut oile....ele te vor asculta...
normal Dorin Chirtoaca mare om celebru trebuia sa se prezinte
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=420647
puțói, puțói, s.m. (pop. și fam.) 1. băiat mic. 2. țoi (pentru țuică, rachiu). 3. (la pl.) țurțuri de gheață. 4. plantă denumită sângele-voinicului. 5. fruct de ardei iute (mic). 6. specie de cartofi lungăreți, gălbui.
Sursa: DAR (2002) | Adăugată de blaurb | Semnalează o greșeală | Permalink
e kam prostutz...persicu asta!!!
Ha-ha-ha chitos - putoi de chisinau