Acestor femei, cosmeticele le-a făcut viața mai ușoară!
O nouă reclamă pentru produse cosmetice arată cum machiajul poate oferi putere și încredere în sine, din perspectiva poveștile unor femei care se confruntă cu probleme de sănătate a pielii.
În două clipuri pentru Dermablend, femei cu diferite afecțiuni ale pielii explică modalitatea în care folosesc machiajul pentru a apărea în fața celorlalți într-un fel autentic, nu ca un mijloc de a se ascunde.
Una dintre femei este o antrenoare de volei, Cheri Lindsay, care suferă de vitiligo, o condiție care constă în depigmentarea pielii. Prin intermediul machiajului, "oamenii pot privi direct prin el și să vadă cine sunt eu ca persoană", explică ea. "M-a făcut puțin mai abordabilă".
La începutul clipului, Cheri, filmată în prim-plan, pare să aibă un ten de culoare uniformă. După ce se prezintă, începe să se demachieze, scotând la iveală o nuanță mult mai deschisă a pielii feței.
Afecțiunea sa a început să se manifeste în al doilea an de facultate, explică ea."Mi s-a spus că expunerea la soare o face să se extindă mai repede. Totul a apărut în ultimii trei ani și a fost șocant pentru mine la început...nu este chiar ușor să faci fața la așa ceva".
Cheri continuă: "Când am făcut vitiligo, a trebuit să îmi pun câteva întrebări, prima fiind: Doare? Nu. E contagios? Nu. și pot să trăiesc cu asta și să am succes? Sigur că da."
Cheri explică în continuare că folosește machiajul nu pentru a-și ascunde imperfecțiunile, dar ca să încurajeze oamenii să o vadă pentru cine e ea cu adevărat, în loc să facă presupuneri pe baza aparentelor.
sursa: kanald