6507

O femeie din SUA a primit amenințări cu moartea după ce a pus o poză pe internet. Ce se află în imagine

femeie, amenințări

Charisa Argys, o femeie în vârstă de 36 de ani din Colorado, a primit amenințări cu moartea pe internet, după ce, în urmă cu un an, a postat pe Facebook o poză cu o pumă pe care tocmai o împușcase la vânătoare.

Femeia a fost însultată în mod repetat și chiar amenințată cu moartea de activiștii pentru drepturile animalelor, după ce a vânat o pumă și s-a lăudat cu reușita ei pe Facebook, potrivit Daily Mail.

"Niciodată în viața mea nu am mai fost atât de jignită ca acum. Mi-au postat chiar și numele întreg, adresa și indicații despre cum se poate ajunge la mine acasă", a spus Charisa.

"Spunea că vor să ma omoare, că vor să mă vadă moartă. Mă făceau grasă, urâtă. Nu există nici o limită", a adăugat aceasta.

"Singura soluție este să-i eliminăm pe acești psihopați", a fost unul dintre comentariile primite de americancă.

diverse, amenințări

Femeia spune că vânează de la vârsta de trei ani, învățată fiind de tatăl ei, și că este foarte mândră de puma pe care a ucis-o, fiind cel mai mare succes al ei de până acum.

sursa: stiriprotv

0