O femeie din SUA a primit amenințări cu moartea după ce a pus o poză pe internet. Ce se află în imagine
![]()
Charisa Argys, o femeie în vârstă de 36 de ani din Colorado, a primit amenințări cu moartea pe internet, după ce, în urmă cu un an, a postat pe Facebook o poză cu o pumă pe care tocmai o împușcase la vânătoare.
Femeia a fost însultată în mod repetat și chiar amenințată cu moartea de activiștii pentru drepturile animalelor, după ce a vânat o pumă și s-a lăudat cu reușita ei pe Facebook, potrivit Daily Mail.
"Niciodată în viața mea nu am mai fost atât de jignită ca acum. Mi-au postat chiar și numele întreg, adresa și indicații despre cum se poate ajunge la mine acasă", a spus Charisa.
"Spunea că vor să ma omoare, că vor să mă vadă moartă. Mă făceau grasă, urâtă. Nu există nici o limită", a adăugat aceasta.
"Singura soluție este să-i eliminăm pe acești psihopați", a fost unul dintre comentariile primite de americancă.
![]()
Femeia spune că vânează de la vârsta de trei ani, învățată fiind de tatăl ei, și că este foarte mândră de puma pe care a ucis-o, fiind cel mai mare succes al ei de până acum.
sursa: stiriprotv