950

Vineri la Chișinău se deschide primul iarmaroc școlar

Din 10 august și până pe 10 septembrie, în sectorul Centru al capitalei, în perimetrul pieţei „Extremum” din strada Ismail, 94, zilnic, între orele 08.00 și 20.00, va fi deschis un iarmaroc școlar, transmite IPN. Lilian Ignatiuc, angajat al Preturii sectorului Centru, a comunicat că deocamdată la târg și-au anunțat participarea cinci agenți economici, însă numărul acestora ar putea crește.

Responsabili de la Pretura sectorului Râșcani au informat că în acest an nu vor organiza un târg școlar, întrucât nu au parvenit cereri în acest sens de la agenți economici. Nici în sectorul Botanica nu este planificată deschiderea unui iarmaroc școlar. La Ciocana și Buicani, cel mai probabil, vor fi, dar mai aproape de școală.

Totodată, în perioada 15 august-2 septembrie, la Moldexpo, se va desfășura ediția a VI-a a târgului de articole pentru școală „School Fair”. La târg vor participa peste 100 de agenți economici carte se vor întrece în branduri de papetărie, birotică, uniforme școlare, articole vestimentare și încălțăminte. Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 18.00.

0