239

Din inimă pentru Iulian Moraru!

Nume: Iulian Moraru

  • Vârsta: 32 ani
  • Diagnostic:  pancreonecroză hemoragică. Infarct entero-mezenteric. Deshistență de sutură. Peretonită generalizată cu conținut intestinal. Hepatită cronică    persistentă. Sindrom postrombolic de gradul 4 cu ulcer trofic la membrul inferior drept. Insuficiență respiratorie acută.
  • Suma necesară: 170.000 euro
  • Tratament: Israel

Bună ziua. Mă numesc Ana, locuim în Chișinău, soțul meu se numește Moraru Iulian, are 32 de ani și se află într-o stare foarte gravă la spitalul Sfânta Treime din Chișinău. Iulian are nevoie de transplant de intestin subțire, pe care îl putem face doar peste hotare. Avem foarte puțin timp (4 luni) pentru a acumula suma necesară. Oameni cu suflet mare, vă rog să ne ajutați!!! Sunt sigură că mâna la mâna, vom acumula suma necesară și vom salva încă o viață. Vă rog să nu fiți indiferenți. Cu 2 luni înainte nici nu-mi puteam imagina că așa ceva se va întâmpla în familia noastră. Vă rog din suflet să ne ajutați.

Diagnoza lui Iulian este una din cele mai rare din toată lumea::
pancreonecroză hemoragică
Infarct entero-mezenteric
Deshistență de sutură
Peretonită generalizată cu conținut intestinal
Hepatită cronică persistentă
Sindrom postrombolic de gradul 4 cu ulcer trofic la membrul inferior drept
Insuficiență respiratorie acută.

Șansele noastre sunt la o clinică din Israel dar care ne costă enorm, foarte foarte mult. Vă rog din suflet nu ne lăsați, avem o fiică care îi duce dorul în fiecare zi. Sufletul îmi plânge de neputința în care ne aflăm. Știu că avem șansa, știu ca vom putea lupta dar depindem de suma de 170.000 euro. Vă rog, ajutați-ne să-l salvam pe soțul meu.

DONEAZĂ AICI!

0
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная