1046

Din inima pentru Natalia Jeltikova

Îmi doresc foarte mult să trăiesc!

Mă numesc Natalia Jelticova (Pautova),  am 42 de ani, sunt mama a doi copii minunați, am o fiica și un fiu. Fiica mea a reușit să-mi facă o bucurie: sunt bunică tânără și am doi nepoței minunați.
Cea mai mare parte a vieții mele am lucrat-o ca administrator în restaurantele din Chișinău și Moscova.
Înainte de a mă îmbolnăvi am lucrat într-un call center.

Nimic nu prevestea nenorocirea, duceam o viață fericită, fiind într-o căsătorie civilă. Aproape niciodată nu mă îmbolnăveam, aveam un mod de viață sănătos, mâncam bine, făceam exerciții. Împreună cu soțul planificam să ne căsătorim și să avem un copil, dar la sfârșitul lunii august 2017, am leșinat pe o jumătate de oră la locul de muncă. În ambulanță mi-au făcut analizele RMN și am primit diagnoza de tumoare cerebrală (Anaplastic oligodendroglioma de nivelul III, 6 cm.) Când am auzit diagnoza am plâns zile întregi, viața și-a pierdut sensul pentru mine. Toate planurile pentru viitor s-au prăbușit peste noapte, însă persoana iubită, toate rudele și oameni apropiați m-au sprijinit și mi-au dat putere să lupt pentru viață.

Am efectuat o intervenție chirurgicală urgentă pentru a înlătura această tumoare, operația fiind făcută de medicul Yuri Melentiev de la Institutul de Neurochirurgie din Chișinău.

Tumoarea a fost înlăturată și am primit o nouă șansă la viață. Îi mulțumesc mult doctorului Yuri Melentiev pentru operație. Sunteți cel mai bun neurochirurg din Moldova. Pentru ca tumoarea să nu crească din nou, e nevoie de cursuri de radioterapie și chimioterapie. Pentru aceasta e nevoie de mers în Turcia, la clinica "Neolife" din Istanbul. Pentru tratament e nevoie de colectat suma de 9.000 de euro. Cât de strașnic nu ar suna, dar acesta e prețul vieții mele în momentul de față. Tratamentul ar trebui să înceapă în luna octombrie 2017, altfel va fi prea târziu. Este o sumă de bani de care nu dispunem la moment, eu îmi întrețin fiul și pe mama care este la pensie, de aceea vă rog foarte mult să mă ajutați !!! ... care și cu ce poate ... !!!

Îmi doresc foarte mult să trăiesc !!! Voi lupta pentru a învinge cancerul, vreau sa devin o mamă, vreau să iubesc și să fiu iubită, vreau să-i văd pe copiii mei fericiți, să-mi pot vedea nepoții și strănepoții.

Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegerea și sprijinul acordat. Am nevoie de ajutorul Dvs.!

Metode de donare:

1. Platește rapid și ușor prin automatele de plata MMPS. Vă rugăm să selectați compartimentul 'E-money', după care accesați 'BPay' și întroduceți codul '17002291'.

2. Expediază un SMS cu conținutul "Natalia Jeltikova" la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL

3. Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

caritate.md

0