3983

Renato Usatîi se întoarce în R. Moldova. Ce as are în mânecă pentru a nu fi arestat

usatii, plahotniuc
Primarul de Bălți, Renato Usatîi, care l-a atacat cu cuvinte necenzurate pe Vlad Plahotniuc, este determinat să revină în R. Moldova pentru a participa la protestul de pe 27 august, cu genericul "Eu nu mă tem". Usatîi admite că Plahotniuc ar dori să-l rețină, dar se teme s-o facă.

"Eu mă întorc în R. Moldova în seara zilei de 26 august sau pe 27 dimineaţa.Nu mă tem că voi fi arestat. M-am asigurat în acest sens. Voi fi și eu la protest", a anunțat Usatîi pe facebook.

Chiar dacă nu l-a mai atacat atât de dur pe Plahotniuc, primarul de Bălți a spus că are documente care ar demonstra că acesta are mai multe firme off-shor și mai multe dosare penale pe rol în diferite țări ale lumii. "Trebuie să mă lămuresc în actele pe care le dețin, iar ele sunt multe. Voi veni cu detalii despre Plahotniuc. El acum e speriat, ca un animăluț închis într-o colivie de aur", a spus acesta. 

Usatîi a mai ținut să precizeze că nu intenționează să se retragă din politică și scopul său este să-l distrugă pe Plahotniuc.

ziarulnational.md

1