1481

Craciunul Copiilor

craciunul copiielor

Crăciunul copiilor 2015 - cel mai mare bal de sărbători cu Odoraş!

   Pe 19 decembrie, revista ODORAŞ organizează cel mai mare bal de Crăciun pentru toţi copiii, de la mic la mare! O sărbătoare grandioasă şi unică la care vor participa o mulţime de centre de creaţie, cu ateliere creative şi distractive. De asemenea, va avea loc şi un concert de sărbătoare, dar şi multă distracţie cu personaje de poveste! Nelipsit va fi şi Moş Crăciun, cu daruri speciale pentru fiecare copilaş!   

CÂND? 

19 decembrie 2015 

Ora 16.00 – 18.30   

UNDE? 

Casa Sărbătorii Str. Ghioceilor, 1 (Moldexpo)   

CINE?    

La eveniment pot participa toţi copilaşi, începând cu 6 luni, fiecare va găsi activităţi pe placul său, de la jocuri ce dezvoltă motorica picilor, la desene şi aplicaţii, ateliere de gătit, desene pe faţă, puzzle, saltele de sărit gonflabile şi desigur multă muzică, dansuri şi distracţie la maximum.   

PREŢ 

Biletele costă 250 lei per copil.   

CADOURI & TOMBOLĂ 

Moş Crăciun, ajutat de sponsori buni, va bucura cu daruri toţi copiii. Toţi picii prezenţi la eveniment vor primi daruri gustoase şi frumoase, pe placul fiecăruia! Nu vor lipsi concursurile interactive şi tombola cu premii de la finalul evenimentului.   

CARITATE    

Tradiţional, la Crăciunul Copiilor, invităm şi familiile cu tripleţi şi cvadrupleţi născuţi în anul curent, pe care încercăm să-i ajutăm cu daruri necesare copiilor, ajutaţi de sponsorii evenimentului. Pentru că nu e simplu să creşti mai mulţi pici odată!   

CENTRE DE CREAŢIE    

Centre prezente la eveniment: Picasso, Glamour Girl, Buburuza Mela, Smart Start, Ram zam zam, Cecefel, Fastrack kids, Quo Vadis, ABeZe, Montesori, Ţara de Nisip, Miriam, Creativo, Gradiniţa ABC.   

PARTENERI 

Nestle, Heidi, NUK, Heinz, Marimer, Chicco, Bioderma, Equilibra, Sebocalm, Farmacia Familiei, Pupi, Bombonici, Panda’s, Habsev Grup, Luxury Life, iTicket.  

IMPORTANT    

Un bilet asigură intrarea pentru un copil însoţit de un matur. Sărbătoarea este dedicată anume copiilor, de aceea, pe cât e posibil, rugăm ca un copilaş să fie însoţit de o singură persoană, nu de ambii părinţi, bunici, rude. :)   

Eveniment pe  FACEBOOK       

info bilete: 060 879 444

0