Smell your flesh burning down at blazing stake,
Watch your kingdom dies as my hell is rising down there,
You will deny the cross when we finally reach the end,
You will take my side and be like me in my realm of flames,
Yea, I am the one you (...)
I am divine rival and darkness speaks through me,
My time, my time has come, my legions march as heavens bleed,
Yea, I execute, I punish, I take revenge,
Upon the freaks of god, minds of weakness melting in my flames,
I am the one you kneel before!
I'm entertained with your torment,
Dragging you through thousand years of Hate
I'll never bow down before your god,
We rejoice as your kingdom dies!
I twist your mind with my spells of hate beyond the nothingness,
You die a death each day, through your death you live, for your ...
Pentru atingerea starii la care si zeii viseaza, zanele plang si nemuritorii si-ar da viata pentru este nevoie de urmat urmatorii pasi.
Calitatea starii tale de metalist depinde atat de lungimea parului(nu doar de pe cap) cat si de cantitatea zilelor care au trecut de la ultima spalare a capului.
Nu trebuie de uitat asa cum fac multi dintre cei care se cred metalisti ca trebuie sa umbli nespalat(cu cat mai puternic pute cu atat mai bine) si cu cat hainele is mai sure(de vechime), patate(de glod si mancare) cu atat mai aproape esti de atingerea apogeului metalist.
Important este sa nu creezi petele intentionat(artificial)
Totul trebuie sa fie din greseala sau din reflexe(cand iti stergi gura cu mana dupa ce mananci ceva gras si dupa asta iti stergi mana de pantaloni)
Ieri, 5 iulie 2008, creatura feroce din imaginea atasata, zburand, mi-a violat proprietatea privata. A survolat spatiul aerian din apartamentul meu timp de 30 de minute. La chemarile de a parasi apartamentul nu a reactionat. Pana la urma m-am vazut nevoit sa dezasamblez mopul pentru a folosi coada acestuia in scopuri militare indreptate catre monstruoasa creatura.
Ascunzandu-ma dupa fotoliu, oprind toate dispozitivele electrice din casa si stingand lumina am creat o ambianta care relata faptul ca nimeni nu este acasa. Creatura vazand acest lucru a aterizat pe masa si a inceput sa devoreze tot ce ii iesea in cale. Eu la randul meu ca un ostas adevarat am ridicat coada mopului si am indreptat o lovitura puternica in directia in care se desfasurau devorarile a tot ce imi apartine. Din ...
Am fost ieri printre cei mai veseli oameni. Am cumparat o bicicleta, trei morcovi si 2,5 cartofi(jumate era stricat).
Am scos cada din baie si am pus-o pe aragaz. Am taiat bicicleta cubulete, am pus-o la fiert in cada. Intre timp am taiat ceapa, morcovii si cartofii.
Am plecat la vanat bucati de asfalt si nimicnicie perpetua. M-am intors doar cu a doua, asfalt nu am gasit.
Cand in casa a inceput sa miroase a metal si cauciuc fiert, am adaugat cartofii, ceapa si morcovul. Am sarat dupa gust. Adaugarea mararului si patrunjelului in cantitati industriale este incurajata.
Pana vor fierbe cartofii mergem sa cautam asfalt.
Iarasi nu am gasit asfalt dar in schimb am aflat ca stalpii pot zbura, chiar am stat de vorba cu unul inainte de saltul pe care urma sa-l faca.
vacutza frumoasa, alba si cu pete negre pe burta, cu ochi albastri care tind spre infinit. Daca privesti in ochii ei te poti afunda intrun univers lipsit de determinare psihotropa si griji intergalactice.
intr-o lume frumoasa doar pentru vacutze unde iarba este de un verde impecabil si soarele straluceste in intreaga sa splendoare