Zilnic, vor fi premiatsi a cyte 50 stele pentru cap de patimash (stafie) po***r "prizrak" - primii 5 activishti ai zilei!..
Conditsiile Participarii:
1. user - FORUM.MD 2.fiecare "ympuskatura" sa fie personalizata sub forma de repa - (ex. "metka!" yn cazul meu.. poate fi oriche simbol sau ymbinare al achestora)
3.fiecare ynregistrare al capturarii sa fie trecuta yn "Vnimanie Prizrak!" ca repa separata.. ( de oareche participantul prin activitatea sa primeshte 1 stea pentru metka, o stea pentru skrierea linkului shi 50-TVA(2%)=49 stele ca premiu la transfer.. adika 51 stele..
>> Va dorim vynatoare placuta!.. :) <<
p.s.
Lista chelor 5 premiantsi apare la sfyrshitul zilei.. yn tema data, cu transferurile respective..
Che este mai faschinant ka Jocul de SHAH ?! .. hmm~ .. unii se opresc la un simplu joc, altsii vad o psihologie yntreaga, altsii o filosofie de a fi.. insa
pyna la urma totul cred ka va converge catre o atitudine personala fatsa de partener shi de regulile jocului ca atare..
ne indignam daka pierdem, numai atunchi kynd valorifikam foarte mult viktoria.. asupra kui?.. asupra jokului, asupra partenerului, sh asupra propriei persoane.. dechi este psihologia.. din jok noi skoatem stilul de-a fi, de-a rezista, de-a ataka, de-a fi taktik.. dar toate vin din valorifikarea regulelor.. ashadar,
REGULA, ADVERSARUL, EU-l propriu sunt yntr-o strynsa korelatsie che krejaza diversitatea de atitudini .. sh puncte de vedere asupra SHAHULUI .. achel spektru continuu de opinii che kontinua sa fie ...
Eu pot spune cu chertitudine, ca sunt 3 categorii de oameni:
Unii cheshi doresc o schimbare yn vjatsa...
Unii che nu-shi doresk... dorind stabilitatea ...
Unii che ynca nu shtiu che sashi doreaska .. nu s-au definit.
Chei che-shi doresk, aspira la mai mult, shi nu sunt ynka multsumitsi de cheja che sunt.. yshi doresk schimbarea.
Chei che-shi doresk, stabilitatea .. au atins un nivel yn autodefinire, lukrurile merg bine shi situatsia este sub control... ei pot fi ferichitsi.. mai mult ca atyt ei yshi doresk o stabilitate .. doar, shi atyt.
Chei din urma .. sunt pierdutsi, sau ynka nedefinitsi .. che nu yndraznesk a formula klar o dorintsa sau o intentsie .. persoane dependente, cu o individualitate - slab dezvoltata. Ferichirea lor este ...